Még több sportautó és SUV a Forza 3-ban

  • Írta: Daks
  • 2009. július 15.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft egy rakat kép kíséretében tizenkét új Forza Motorsport 3 autóról lebbentette fel a fátylat. A felhozatalban van Audi, BMW, Mercedes és Porsche is.
A Microsoft egy rakat kép kíséretében tizenkét új Forza Motorsport 3 autóról lebbentette fel a fátylat. A felhozatalban van Audi, BMW, Mercedes és Porsche is.

A listán a sportautókon kívül helyet kaptak a legnépszerűbb SUV modellek is. A SUV-ok hagyományosan a mindenen átgázoló, félelmetes, benzinfaló szörnyek benyomását keltik, a játékosok viszont ezúttal azt is megtapasztalhatják majd, hogy ezekben a gépekben igazi sportos szív dobog.

A Forza 3-ban lesz Audi Q7 V12 TDI, BMW X5 xDrive48i, BMW M5 E60, Cadillac CTS-V, Chrysler 300C SRT-8, Jaguar XKR-S, Range Rover Supercharged, Mercedes ML 63 AMG, Mercedes SL 65 AMG Black Series, Pontiac G8 GXP, Porsche Cayenne Turbo S, és Volkswagen Touareg R50 is. De a nevek helyett inkább beszéljenek a képek, a galériánkban ugyanis 74 új vadi új kép található!

Ugrás a galériához

36.
36.
Roger Ramjet
30: Már elnézést, de a video amit a GT-ből láttam annak semmi köze magához a játékhoz. Majd, ha a játékból látok egy gameplayt , majd eldöntöm, hogy eléri-e a Forza3 szintjét. Addig, amíg csak egy videót látok a játékból, addig ez nem befolyásolja a véleményemet, hogy melyik a jobb játék.
35.
35.
xboxer
Nagyon várom.Egyet értek!Akinek xboxa van mint nekem:Daz a Forzát isteníti.De komolyan ez nagyon jó játék lesz.biztos helye van a polcon:D
34.
34.
Fishbone
23: Dr Kratos te tudod rosszul! Mind a két játék ugyan ezen a napon jön ki! ;) Le vagy maradva kicsit! Nézz utána jobban! :)
33.
33.
Hansen
A Bmw X5 kicsit érdekesen van írva, felesleges írni, hogy xdrive mert az összes x-es széria összkerekes (vagyis xdrive-os) és nem 48i hanem 4.8i. És az egyik képen egy fekete E92 van ami az "új" 3-as coupe változata. Király game lesz.
32.
32.
maxxtro
akinek ps-e van az a gt-t isteníti akinek meg xbox van mint nekem:D az meg a forzát isteníti :)
31.
31.
Razielhu
edit:

...két controllerrel versusban....

:)
30.
30.
Razielhu
Nekem a Forza 2 is nagyon tetszett, két versusban, max töréssel, haverok ellen...

Am nem tudja vki h lesznek e ebben is gyengébb kocsik, mert a 2-ben nagyon bejött az Al Bundys, Dodge, meg a pözsó kéccáz hat :DDDD
29.
29.
Esslinger
25: Gran Turismo 5 vs Grid? ez eléggé értelmetlen összehasonlítás. El kell dönteni, hogy mit szeret az ember: a versenyzés valóságközeli élményét vagy valami agyonblurözött falrólleppattanós gyerekjátékot. Az általad linkelt videó lényegét nem nagyon értem, mivel a Prologue egy nagy demo, ha érdekel a GT5 talán vess erre egy pillantást: http://www.youtube.com/watch?v=ICaaER-1388&feature=related
Amugy meg mind a 2 játék fasza a maga kategórájába és ez a lényeg, ezért nem kell hasonlítgatni
27.
27.
klemid
25: LOL! Miez? Hallod. Hasonlícsd már össze a kocsikat! A GT5-ben a leggyengébb autóval ment a másikban meg a legjobbal? Meg e Gridről az csak egy trailler. Amugy az még csak a Prologue.
26.
26.
Giga0509
25:mi a rák ez?ez az agyonhype-olt GT5?atyaúristen mekkora fostalicska :D
25.
25.
dzsiádzsó
RE 25 jaa hát ez egy ilyen mszp-s választási filmnek elmenne annyi a csusztatás benne :D:D



1, sztm 10x annyi cool kocsi van gt5be (lesz), meg a forza2-be mint a gridbe :P:P:P



2, gyors, hát igen, jó hogy nem 40 suzuki cappucionoval méri össze R1 kocsival :D:D:D, és ha már a valóságnál tartunk 160 km/h is szépen látni mindent, és nem olyan irreálisan begyorsított mint a többi játék, de lehet menni, R1-sekkel GT, és a Forzába is gyorsabb sztm.



3, törés, mivel nem egy árkééd fostalicska irányításról beszélünk, a GT, és a Forzás sorozatnál nem sokan fejeznének be akár csak 1 verseny is reális töréssel :D:D ja és a Gridbe se olyan massziv jóó, mentem már neki a falnak 200 nem sok minden történt.............
24.
24.
Elmoka
Nem szeretnék vitát nyitni (mert már van :) ) a szimulátor és az arcade játékok között de a véleményem erről ugyan az mint a GT5-ről és a GRID-ről: EZ!

http://www.youtube.com/watch?v=yMRPswd3ybA&feature=related
23.
23.
Fr33K
akkor nem tévedtem olyan nagyon sokat. :P
22.
22.
Dr Kratos
21,Sajna rosszul tudod,Október 30.
21.
21.
maxxtro
köszi a tájékoztatást srácok.
20.
20.
Fishbone
Szeptember 17.-én jelenik meg a Forza MotorSport 3, egy napon az NFS: Shift-el! Maga a mámor :D Nagy bevásárlás lesz ezen a napon, úgy érzem! (=
19.
19.
Killerbee
18.
18.
Fr33K
úgy emlékszem hogy szeptemberben vagy októberben
17.
17.
maxxtro
nagyon jó játék lesz, de várom már, mikor jelenik meg nem tudja valaki?
16.
16.
kgerid
nagyon szépen kilett dolgozva

kár hogy nincs Xboxom mer akkor biztos h megvenném ezt game-t:D
15.
15.
shyfter
A valóságban se tükröződnek jobben a kocsik, már akinek van kocsija az tudja, hogy kb milyen, nemtom mi a problémátok a játékban tükröződéssel.
14.
14.
LiMiT
Na ennek a játéknak tudnák örülni ha PC-re is lenne. Barón néz ki!
13.
13.
Gael
nagyon szep lesz.Azt azert sosem ertettem,hogy miert nem probalnak meg allokepeket kesziteni ugy,hogy megtartjak a fenykepezes imitalasat.Egyszerre tobb fokuszpont egy kepen igen zavaro.
12.
12.
tyler001
atomgyönyörü és tökéletes...nemhiába FORZA:P:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...