Riddick harmadszor is visszatér

  • Írta: billadama
  • 2009. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
David Twohy elárult némi infót arról, hogy a Riddick-franchise nagyon is életben van, sőt készülnek egy harmadik résszel.
David Twohy elárult némi infót arról, hogy a Riddick-franchise nagyon is életben van, sőt készülnek egy harmadik résszel.

Különös egy figura ez a Riddick. Igazi gyilkos, mégis szurkolunk neki, és bár csak két film készült ezzel a karakterrel, ennek ellenére milliós rajongótábora van. Most David Twohy rendező elmondása szerint visszatérnek a Pitch Black történetszálhoz és ezúttal kisebb költségvetésből oldják meg a filmet, mint annak idején a második részt.


Szerinte elfogultságuk miatt túl sokat öltek a folytatásba, így az végül nem hozta meg a várt sikert. Jelenleg két vázlat is létezik, amit Vin Diesel is átnézett, és arra a döntésre jutottak, hogy ezúttal nem hagyják a tizenkettes besorolást filmjüknek. Igazi vérengzést akarnak a filmvászonra vinni, lehetőleg tizennyolc éven felülieknek. Ám ez még igen messze van, a rendezőnek ugyan is, addig még két filmet is be kell fejeznie. Reméljük azért olyan sokat nem kell várnunk, hogy szeretni való, mégis negatív hősünk újra lecsapjon a gonoszokra
12.
12.
biolencse
Nekem az első rész jobban tetszett. Sokkal komorabb. Igaz, a második is nagyon jó. Mindkét film fantasztikus és kedvenceim között szerepelnek, csak hasonló legyen a harmadik is. Mostanában sajnos túl sok olyan folytatásos film készül, amin érződik az izzadságszag és ez szerintem árt a filmszakmának és a nézőknek egyaránt.
11.
11.
Giga0509
A játék demót leszedtem 360-ra...ááá,nagyon sz*r volt :S
9.
9.
LtK
na erre vártam már =D
8.
8.
Stack
8# Nem a története érdekel, hanem a felhasználása :)
7.
7.
felegyi
3# Ha Ridick képességének történetére kíváncsi az ember, az végigjátssza a Butcher Bay-t.



Remélem hogy lesz benne egy két fejszakadós jelentet... Ridick-et azért is szeretjük, mert nem ismer lehetetlent e-téren :)!
6.
6.
driftking15
5 : Mindenképpen nézd meg az elsőt,nagyon király :D
5.
5.
megalonagyix
Csak a másodikat láttam. Az elég jó :) A Piccs blekket nem.
4.
4.
driftking15
ALIG VÁROOM.RIDDICK FOR PRESIDENT :D
3.
3.
Stack
Az nem is árt ha jobb lesz mint a kettő mert az elég bénabéla lett. Mindenről szólt csak Riddick "különleges képességéről" nem.
2.
2.
Killerbee
Agyatlan hent-movie azert rem nem lesz belole. Perzse kis brutalitas nem art.
1.
1.
K.G.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...