NFS: Shift launch party a Pólus Centerben

  • Írta: Daks
  • 2009. szeptember 14.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts szeptember 19-én hivatalosan is bemutatja a magyar közönségnek az új NFS: Shiftet. A nyitóbulin lesz játék, sztárfelvonulás, meg minden más!
Az Electronic Arts szeptember 19-én hivatalosan is bemutatja a magyar közönségnek az új NFS: Shiftet. A nyitóbulin lesz játék, sztárfelvonulás, meg minden más!

Aki most szombaton ellátogat a bevásárlóközpontba, részese lehet nem csak a hivatalos bemutatónak, de magát a játékot is kipróbálhatja az erre felállított kioskok segítségével. A Need for Speed legújabb darabját olyan sztárok társaságában tesztelheti a közönség, mint Orosz Barbara, Szujó Zoltán, Serdült Orsi, Cseh Laci, Turán Frigyes és Turi Tamás.

Helyszín: Pólus Center (Tesco előtti parkoló)
Időpont: 2009. szeptember 19. (szombat) 10.00-12.00
12.
12.
Kerik
EZ A JÁTÉK SZART SE ÉR!!!NEM SÉRTÉSNEK IROM DE NAGYON SZAR LETT!!!

10.
10.
Glek
Hmmm... érdekes, hogy mindenhol be van harangozva, hogy széjjevisziahajadolyanparty... De pontos program nincs sehol. Nah, jó a sok kiguglizott oldal között az egyiken vmi 10-12 van. WTF? Ez a nagy SHOW? Másfél órán át pofáznak a nagy sztárok, aztán 30 percet járatják a motorját a 3 BMW-nek? :/ Pedig a tv-s reklám alapján nagyon ráizgultam. :(
9.
9.
szegedi.gergely
8: számból vetted ki a szót! :D



Egyébként nem értem ezeket a tök ellentétes információkat... itt is 15-e, vagyis a holnapi nap van megjelölve megjelenési napként. CD galaxisnál 18-a, közben ma írtak, hogy akár át is lehet venni mától (ma van 14-e ugye). Launch Party meg 19-én??? Most akkor mi is van?!
7.
7.
Banano
Legközelebb hívjuk lécci ezeket a """""sztárokat"""" sima embereknek, mert sajnos 3ember nevére is rá kellett keresnem a googln mert nem tudtam hogy ki a faszom az.
6.
6.
tyler001
serdült orsi az jóóféle sztáár papiiikáááááám :P márcsak azér megérné odamenni :D am ez a játék 10es listán nálam 7-es... Dirt2 2x jobb :P de azér ez az nfs már jobbmint az előző pár széria :D:D:D
5.
5.
amd33
Én nem megyek el vagyok vele itthon is:D...
4.
4.
Giga0509
Ezt reklámozzák a Discoveryn is :)
3.
3.
suti_88
"SZTÁÁÁÁROK" értitek? igazi sztárok, magyar sztárok...LOL



Közülük ki a sztár? mert George Clooney sztár...Cseh Laci nem sztár, Usain Bolt a sztár, persze Laci érdemeit ne firtassuk...de sportolók ritkán sztárok...Szujó meg egy értelmes ember, de attól hogy műsorvezető nem sztár.....Turán sem egy Loeb, szal ő sem igazán sztár....ettől eltekintve legalább lesz ott 1-2 autókhoz is értő arc mint Frici és Zoli
2.
2.
Banano
Mit lehet nyerni?Me akkor megyek
1.
1.
norbi155
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...