Készül a Street Fighter IV bővített változata

  • Írta: fojesz
  • 2009. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétvégi pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül a Super Street Fighter IV, amely a korábbi tervekkel ellentétben dobozos formában lesz kapható.
A hétvégi pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül a Super Street Fighter IV, amely a korábbi tervekkel ellentétben dobozos formában lesz kapható.

Még több új kép a galériában!

A tavasszal PS3-ra és X360-ra megjelenő Super Street Fighter IV nyolc karakterrel, köztük T. Hawkkal és a most először szereplő Jurival növeli a játszható harcosok felhozatalát, ám a tervek szerint a már meglévő szereplők is kapnak majd új képességeket, illetve a mostaniakon is csiszolni fognak egy keveset. Bővülni fognak az online lehetőségek is, de egyelőre még nem tudni, hogy mire számíthatunk.



Az viszont már most biztos, hogy a Super Street Fighter IV fogadtatása nem lesz rózsás a játékosok körében. Elsőre érthetetlennek tűnik, hogy ennyi extra tartalmat miért nem zsúfoltak egy letölthető csomagba a készítők, miért kell új játékot kiadni. A Capcom munkatársai maguk is gondolkodtak a DLC lehetőségén, ám elmondásuk szerint a Street Fighter IV kódja nem teszi lehetővé, hogy beépítsék az újdonságokat az eredeti játékba, de majd kitalálnak valami bónuszt azoknak, akik újra megveszik a programot. Mert a fanatikusok bizony kénytelenek lesznek, ugyanis a Super kiadás extráihoz amúgy nem juthatnak hozzá, ráadásul multiplayerben sem játszhatnak együtt az újabb változat tulajdonosaival.
9.
9.
ggeerryy
Jeeeee, tutti vétel lesz :D már Juri miatt is :D
8.
8.
MadDragon
Ja és van még egy biztos karakter: Dee Jay, aki egy kickboxer.
7.
7.
MadDragon
Az OK, csak akkor, miért csodálkoznak a kisebb eladásokon a PC-re, ha azt csak később jelentik be/adják ki arra a platformra.

És nem hurr, hanem hörr! :)
6.
6.
Dcrysis02
Hurr, hurr, hurr, nem jön PC-re, hurr, hurr, hurr.

*Fél év múlva*

Bemutatkozik a SSFIV továbbfejlesztett változata PC-n.



Igaz engem nem érdekel, mert nem fogom mégegyszer megvenni, de emlékezzünk csak a LPII-re, aminek csak késöbb erősítették meg a PS3-as változatát...
5.
5.
Brundle
A Capcom legalább készített egy verekedős játékot pc-re is,ami úgye vszínű nem vmi nyereséges,de én réges is szerettem az ilyen stílúst és most örülök hogy vmi legalább van.Szerintem meg a legjobb!Neten játszom és megunhatatlan.

De bízom benne hogy idővel ezt is kiadják..
4.
4.
LiMiT
De bazz ez milyen dolog hogy PC-re nemlesz?? Legyünk boldogok a sima SF4el mi? Azt fogjuk be... Ez így nem fair :((
3.
3.
Brundle
Fő hogy az eredeti már van..
2.
2.
MadDragon
Hát ja, a SF-nek annyi alváltozata van, mint semelyik más sorozatnak. PC-re akkor nem lesz ez a változat ezek szerint. :P
1.
1.
Norbi-wan
Így szokott ez lenni a Street Fighternél ... a Super Street Fighter 2 is teljesen más volt mint a sima Street Fighter 2, ezért van egyébként az hogy még csak a 4-ig jutottunk el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...