Ryo Hazuki hamarosan visszatér!

Link másolása
Bár a címben szereplő kijelentés tényként kezelhető, annyira örülni azért mégsem kell: a Shenmue-saga főhőse csupán a Sega új versenyjátékában fog feltűnni.
Bár a címben szereplő kijelentés tényként kezelhető, annyira örülni azért mégsem kell: a Shenmue-saga főhőse ugyanis nem a sorozat várva-várt (és talán soha el nem készülő) harmadik részében tér vissza, csupán extra karakterként lesz válaszható a Sega új versenyjátékában.

Ugrás a galériához

A Sonic & Sega All Stars Racing névre keresztelt játékban (csak nekem ugrik be erről a címről egy színes borítójú szürke SNES-kazetta?) Ryo alapjáraton egy chopper-szerű motoron fog száguldozni, speckó járműve pedig egészen autentikus módon egy targonca (!) lesz.  A játék természetesen az összes klasszikus Sega-hőst prezentálja majd, Sonic, Knuckles, Tails, Dr.Eggman, Amy, AIAI és Amigo például már biztosan odaáll majd a startvonalhoz 2010 tavaszán, minden kurrensgen konzolon és PC-n.
10.
10.
kissodre
Áhhhhh BRUTÁL Ryo Hazuki a Sonic & Sega All Stars Racingba zsir a Shenmue az midöröké jó game lesz és amugy a sorend a fejlesztésébe igy volt meg kiadásába Shenmue (Saturn),Shenmue 1(Javitott egy picit), Shenmue 2 ( Sega dreamcast) , és a 2.rész pedig xbox-ra
9.
9.
zola2000
a shenmue volt xbox1re is, ha veszek x360 hddt, akkor lehet hogy megnézem, de igazán portolgathanák mindenfelé...
8.
8.
UrielSeptim
4: Tisztában vagyok vele, mire jött ki a Shenmue, egyébként is tévedsz mert először Saturn-ra fejlesztették. Egyszerűen csak ez a cím nekem tipikusan a beülős-játéktermes, SNES-es időszakot hozza elő, amikor tonnaszám mentek az N által kiadott Super meg All Stars játékok, hogy a hekkelt másolatokról ne is beszéljünk. ennyi:)
4.
4.
zola2000
SNES kazetta nehezen, abban az időben inkább MegaDrive exkluzívan adta volna ki a sega, esetleg lett volna sega 32x, sega megaCD, esetleg MegaCD32X (olyan is volt) kiadása is.
3.
3.
Horvi14
lol a képek alapján ez tiszta Motorstorm XDXDXD
2.
2.
Horvi14
ez olyan lesz mint a Sonic Riders? :D régen nagy sonic-fan voltam :P
1.
1.
Shadowman
Tipikus sega grafika!!:DDe lehet beruházok majd rá!!!Egy próbát megér!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...