Just Cause 2 - Youtube feltöltés Playstation 3-on

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Avalanche által fejlesztett Just Cause 2 tartalmazni fog néhány nyalánkságot, amelyet csak a Sony konzoljával rendelkezők élvezhetnek.
Az Avalanche által fejlesztett Just Cause 2 tartalmazni fog néhány nyalánkságot, amelyet csak a Sony konzoljával rendelkezők élvezhetnek.

Ugrás a galériához


A Just Cause 2 Playstation 3-ra szánt változata tartalmazni fog majd néhány érdekességet, amelyek csak a Sony konzoljára lesznek elérhetőek. Ilyen a videófelvétel készítésének lehetősége, amellyel tíz percnyi mozgóképet rögzíthetünk, és azt azonnal feltölthetjük a legnagyobb videómegosztóra, a Youtube-ra. Emellett a játék automatikusan felvesz 30 másodpercnyi videót, hogy ha volt egy jól sikerült akciónk, akkor azt vissza tudjuk nézni, esetleg elmenteni. Ezt már több játékban is láthattuk, és kíváncsian várjuk, hogy mennyi jól sikerült videóval lesz majd tele a videómegosztó.
6.
6.
dzsiádzsó
5.
5.
biolencse
#2: A GTA-nál? A negyedik résznél? Melyik gépen? PS3-on nem láttam eddig, hogy volna ilyen.

A lényeg egyébként, hogy szerintem ez tök jó ötlet. Bár minden játékban lenne ilyen. A GT5P-ben például a visszajátszásokat lehetett kimenteni a merevlemezre.
4.
4.
Mathia$
Bármely game-be bekerülhetne, fifába, pesbe,nfs meg burnoutban lenne a legkirályabb!
3.
3.
mnmn1
3: Például autós stuntok cheatek stb. fanboy... jaj



2.
2.
dzsiádzsó
#2: Hát mondjuk beszarás, hogy vezetnek 1esek, és van értelme feltölteni, hogy mások nézhessék, hogy tud valaki 5mp gyorsabb kört menni.

De JC2 mit nézzek, az elöző részből kiindulva semmi olyan nincs amit publikálásra érdemesnek gondolna az ember, grafika jó volt, de láttam már pár JC2 videót, se kb ugyanaz az alaprendszer mint az 1-be, persze ettől még lehet jó játék.

GTA kicsit népszerűbb, bár ott se látom sok értelmét, de legalább van közönsége, akit esetleg érdekel.
1.
1.
dzsiádzsó
Hmm nem is tom, még Forza3-nál látom értelmét youtubenak, de itt ??? Nem is tudom, mit érdemes mutogatni, vagy időre mennek majd a küldetések...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...