Borderlands - A második DLC kedvcsinálója

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 31.
  • Videó
Link másolása
Tegnap vált elérhetővé a Mad Moxxi's Underdome Riot címre keresztelt DLC Xbox 360-ra, január 7én pedig PS3-ra is megérkezik a most mozgásbe lendülő csomag.
Tegnap vált elérhetővé a Mad Moxxi's Underdome Riot címre keresztelt DLC Xbox 360-ra, január 7én pedig PS3-ra is megérkezik a most mozgásbe lendülő csomag.


A második kiegészítő az egyjátékos kampányban ígér új izgalmakat, hiszen új játékmenetbeli újdonságokat is felfedezhetnek a vásárlók. A csomag elsőként az Xbox 360 tulajok számára vált elérhetővé, majd hamarosan megérkezik a Sony masinájára is, valamivel később pedig a PC tulajok is belevethetik magukat az új kalandokba.
12.
12.
Balar66
Csatlakoznék maxgarham véleményéhez. Mi 3-an toltuk végig a gamet coop-ban vagyis csak 2-en fejeztük be a 3. haverom beunta. Ami nem is csoda, mert tényleg elég egyhangu. Nekem így elsőre bejött ez a fajta grafikaii megoldás, de maga a játék sok érdekeset nem tudott felmutatni. A kiegészítő hangulata viszont bejött. :)
11.
11.
tombar
"itt téma lezárva,itt a pont. "

hát ezen bekuláztam hehehe :D

ez valami hatalmas :D
9.
9.
Batri
#8: te nem vagy normális...ez egy RPG a TF2 pedig egy multi játék...az ég világon semmi közük egymáshoz...
6.
6.
Killerbee
#3: En meg mindig jobb szeretem az ilyet mint a legtobb hentjátékba ahol az effektektol szart se latsz, meg csilli-villi minden.

Egyedul jatszva elkepzelheto h unalmas egy ido utan, de ezrt is van coop.
6.
6.
Batri
#1: sztem meg csak egyszerűen noob vagy



klemid te meg...áhh no comment
5.
5.
klemid
LOL osztalytarsaim errol beszeltek mekkora jo jatek. Hat latom nem az. xD
4.
4.
Shadowsomi
Nekem viszont nagyon bejött :D Sztem nagyon hangulatos, grafika jó, az előttem szólóval ellentétben nekem tetszik hogy cellshaded graffal van megcsinálva ez az fps játék. Coopba meg aztán pfuh. KIRÁLY!! :D Úgyhogy várom szeretettel ezt a kis DLC-t :D
3.
3.
Yagami Light
1:

Hát én is nagyot csalódtam benne. Én bírom ezt a Cell Shade (rajzfilmes) féle grafikát, de lövöldözős játékhoz szerintem nem illik.

Ez önmagában még nem is olyan nagy baj, de én a játékban semmi látványosságot nem látok harc közben. Se látványefekt, se hangefekt ami megfogna. Különben ezt a játékot még a Modern Warfare 2 kijátszása után kezdtem el. Az irányítás tiszta ugyanaz, nem is kellett hozzászokni :D Én egyhangúnak találtam a játékot és inkább abbahagytam.
2.
2.
szajoli
#1: Neked:D Van akinek tetszik :) Főleg coopban ;D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...