Elstartolt a Command & Conquer 4 bétája

  • Írta: abydos
  • 2010. január 29.
  • Hír
Link másolása
Helyi idő szerint tegnap 18 órakor megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is a Command & Conquer legújabb részének többszemélyes béta tesztje
Helyi idő szerint tegnap 18 órakor megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is a Command & Conquer legújabb részének többszemélyes béta tesztje a Gamespot.com és az Electronic Arts megegyezésének köszönhetően.


Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az érintett oldalak valamelyikére, és követni az ott leírt utasításokat (regisztrálni a Gamespot oldalán, kitölteni a szükséges adatokat és a regisztráció végén a kapott linkről letölteni a játékot). Ezzel együtt egy új frissítés is érkezett a játékhoz, szám szerint a 10-es, így akik eddig kipróbálhatták, azoknak is érdemes visszatérni a játékba, ugyanis az erős grafikai átalakuláson ment át, továbbá új zenéket illetve egy új pályát is beleraktak. Akik az előrendeléssel a béta kulcsot választották, azok kárpótlásként egy külön missziót, egy zenei lemezt és egy dedikált fotót kapnak magától a Messiástól, Kane-től.

A játék nem végleges verzió, még lehetnek benne hibák. A béta feladata, hogy ezeket a hibákat megtalálják és javítsák. Itt a remek lehetőség, hogy te is részt vegyél a játék fejlesztésében és csatlakozz a Tiberian Twilight 5v5-ös küzdelmeibe!

Én is szeretnék bétatesztelni!

10.
10.
gynorbi
17 perc én lentvan a béta:)
8.
8.
MadDragon
Engem leginkább az idióta kinézetű egységek design-ja zavar.
7.
7.
abydos
Hát igen, az biztos, hogy nem olyan C&C amit eddig megismerhettünk. De jó játék, csak nem C&C és ezt figyelembe kell venni.



Engem amúgy is főleg a sztori érdekel nagyon!
6.
6.
Ilukin
egy kissé keserű szájízem van ajátékkal kapcsoladban de itt az ideje, hogy meggyőzzenek, hogy alaptalan a negatív hozzáállásom :)
5.
5.
abydos
#4: Alap :)

#3: Ha a Red Alert 3 ment a gépeden, minimum grafon ez is fog menni, úgy vettem észre jól optimalizált.
3.
3.
Ragnarök
Hálelúja! Már csak egy megfelelő konfigot kéne szereznem hozzá... De minden esetre biztos hogy kipróbálom még ezen a csotrogányon is. xD
2.
2.
abydos
Semmivel :) Annyi, hogy játszol és ha gondolod segíthetsz nekik azzal, hogy jelented a hibákat. De nem kötelező, igazából már az is segítség ha játszol. Tudják milyen kaszttal vagy, milyen egységekkel stb..



Csak annyi a megkötés, hogy nem lehet róla képi és videó anyagot leadni.
1.
1.
gynorbi
feliratkozok rá, de ez jár vmiféle kötelezettséggel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...