A Just Cause 2 is beáll a DRM-et használók közé

  • Írta: InGen
  • 2010. március 2.
  • Hír
Link másolása
A Just Cause 2 számítógépes verziója is követi az Aliens vs. Predator és a Supreme Commander PC változatainak példáját, s a Steam DRM védelmére bízza magát.
A Just Cause 2 számítógépes verziója is követi az Aliens vs. Predator és a Supreme Commander PC változatainak példáját, s a Steam DRM védelmére bízza magát. A Square Enix London Studios egyik menedzsere szerint az új Just Cause a védelem mellett kihasználja majd a Steam minden lehetőségét.


Ez tehát azt jelenti, hogy a Just Cause 2 a Valve rendszerére támaszkodik majd a multiplayer matchmaking és az automatikus játékfrissítések területén, valamint a mentéseket és a profilhoz tartozó beállításokat is a Steam szerverein tárolja játék.
11.
11.
gergely6
#3: Esetleg tudnál valami érvet is adni, hogy miért szívás a steam?
10.
10.
Mathia$
9.
9.
JcGross
Hát az AVP-t is 2 nap alatt feltörték...
8.
8.
ATi0021
Szerintem remek rendszer a Steam. Tetszik, hogy automatikusan frissít és tárolja a kódokat. A szervereken nem sokat játszottam, de amikor igen, semmi bajom nem volt. Egyetlen bajom vele, hogy túl drága.
6.
6.
hedzsooo
#5: Akkor keszitsel te jobbat, LOL ...

5.
5.
Mathia$
4.
4.
megalonagyix
3# Miért szívás? Kiváló rendszer a STEAM.
3.
3.
Mathia$
Szívás a pcseknek. Pedig nagyon atom game lesz sztem.
2.
2.
renato999
Vagyis ha tárolja az adatokat mé tünt el a sztori mód mentésem, meg a szintem, de a sztori még OK, de a lmulti ban a szint -.-', a Cod ban mé nem tünt el?Dögöljenek meg ennyi
1.
1.
renato999
Imádom a steam-et, meg a retkes szervereit, fel lett téve a Windows 7, erre eltünt az AVP ben a mentésem, és a 32 es szintem is, de nem baj... Tök jó buli lesz megin elkezdeni :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...