Még idén megjelenhet az új Red Faction

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 30.
  • Hír
Link másolása
Bár túl sok konkrét információt nem kaptunk az új Red Factionről, a kiadó THQ elnöke, Danny Bilson igen lelkesen áradozott a projektről egy interjúban.
Bár túl sok konkrét információt nem kaptunk az új Red Factionről, a kiadó THQ elnöke, Danny Bilson igen lelkesen áradozott a projektről egy interjúban.



Először a legfontosabb infó: noha a THQ fejese 2011-es megjelenésre tippelt február elején, Bilson állítása szerint még idén megjelenhet az új Red Faction. Mindez nagyon jó hír, illene már mutatni is valamit a játékból, sanszos azonban, hogy az E3-ig váratnak magukra az első részletek.

Bilson viszont nem volt rest felcsigázni bennünket, elmondása szerint az új Red Faction komoly változásokon ment keresztül: az új rész a régi játékok és a Guerrilla keverékének tekinthető. Bár a Red Faction: Guerrilla tetszett a sajtónak, üzletileg megbukott, Bilson pedig úgy véli, hogy erről jórészt a játék körítése tehetett. A játékmenet király volt, viszont a Mars homokos környezete és a sztori miatt könnyen unalmassá válhatott a játék. Bilson szerint még egyszer nem követik el ezt a hibát, a folytatás története jóval intenzívebb lesz, s nem szorul majd háttérbe a játékmenet mellett, sőt lesznek olyan újdonságok is, amikkel még sosem találkoztunk a Red Factionökben. Na, erre már mi is kíváncsiak vagyunk!
12.
12.
givi6
NAGYON KIVÁNCSI VOK! nekem megvan a guerilla! tök jó, főleg mert minden épületet meg mindent fellehet robbantani! csak hát... az unalom egy idő után megmutatkozik! remélem tényleg újdonság! ha jót akarnak maguknak! :D

11.
11.
triplet
Hát én(hülye) megvettem megjelenés napján kb gitár helyett:)

Meg is bántam. Ennél unalmasabb játékot még nem láttam. A grafika nem szép, nekem túl mű. A játékmenet igaz hogy király volt, de csak az hogy szétverhettem mindent amit láttam, nem volt az hogy: "bazzeg ott egy fal nem tudok bejutni az épületbe:S" De ebben ki is merült. Az ellenfél MI-je olyan hülye volt hogy az már fáj. Nem abban haltam meg hogy lelőttek, hanem abban hogy üldözés közben 20 ellenséges kocsi egymásba hajtott, egymásra tolatott stb. és engem is maguk alá temettek. A környezet szintén semmilyen. Egy ideig(kb 10 percig) érdekes volt a Marsi környezet, de aztán a sok vörös már kb a szememet bántotta. A kocsikban az idegesített hogy még a legnagyobb kamion is 5 másodperc alatt százon volt és átmentem vele mindenen:)



Mindenesetre arra jó hogy levezessük a feszültséget, mert a fizika az tényleg profi, mondjuk elég legosan döltek össze az épületek de nem nagy gond volt.
9.
9.
brandonlee
Nekem csalódás volt. Nagyon unalmas. Minden vörös, van 4-5 féle kocsi, 2-3 féle ellenség. És így ennyi. De annak boldogítania kéne, hogy a kibekúrt nagy kalapácsommal tudok rombolni. Hát nemtudom..
7.
7.
ATi0021
Még a tavalyi IGN E3 reklámként ment a Guerrilla. A videó alapján nagyon tetszett a játék, de amikor végre kipróbálhattam, nagyot csalódtam. Remélem ezúttal jobbat alkotnak.
6.
6.
Mathia$
Ha jobbat akarnak az előzőnél akkor azt boxra 2 DL-n adják ki.
5.
5.
Krekk
Elég szar volt a guerilla szerintem. Annyira steril és homogén volt, hogy másfél óra után feladtam.
4.
4.
dzsiádzsó
Jaj ez az a játék amibe még egy kocsit betesznek és összeomlik a box :D:D mekkora szánalom szakadtam ezeken mindig :)
3.
3.
Mortician
Nekem is tetszett, de azért remélem tényleg megvalósítják azt, hogy ötvözik a régi részeket a Guerrilla technikai megoldásaival. Akkor szvsz nem lehetne semmilyen panasz a játékra.
2.
2.
Slik
Én nagyon untam pedig nem játszottam vele sokat
1.
1.
danez11
nekem tetszett a guerilla :) rem ez is jó lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...