Egymilliós God of War 3 eladás pár nap alatt

  • Írta: InGen
  • 2010. április 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony Santa Monica legendás játéksorozatának legújabb darabjából mindössze pár nap leforgása alatt adtak egymillió példányt. Kratos eddig nagyon jól teljesít.
A Sony Santa Monica legendás játéksorozatának legújabb darabjából mindössze pár nap leforgása alatt adtak egymillió példányt. Sajnos pontosan nem tudjuk, mennyi időre volt szükség a bővüs mennyiség átlépéséhez, de egy dolog biztos: a God of War 3 a várakozásoknak megfelelően teljesít.


A Kratos legújabb vérengzős kalandjait elénk táró játék március. 16-án jelent meg az Egyesült Államokban, majd egy nappal később Európában, s még egy nappal rá Ausztráliában, s világ játékkritikusai azonnal az egekig magasztalták a hatalmas rajongással övezett brutális mitológiai utazást.
23.
23.
Mathia$
#21: de mások az arányok.
22.
22.
Beau
21.
21.
lebron james
#8: Nem tod mennyibe fog kerülni a trilogy FT-ba itthon ?
20.
20.
megalonagyix
19# Mivel úgy le van csonkítva, hogy a CoD4-be több a tartalom...Hagyjuk már a letöltéseket, ennyi erővel minek adják ki a moziba a filmeket, ha úgyis letöltik otthon?
19.
19.
Mathia$
#18: a letöltések száma. Pcre az mw2 se volt annyira jó üzlet, csak pár százezren vették meg.
18.
18.
adriano28
ha pc re is kiadták volna akkor 2 milliós lenne

17.
17.
tyler001
ezen nemcsodálkozom.....
16.
16.
Mathia$
#15: elírás: nem ps3ra oprimalizálják hanem ps3ról portolják.
15.
15.
Mathia$
#11: ja, de én remélem jó lesz!

#12: majd ha 30ezer lesz a ps3 akkor vegyél :D(vagy megvárhatod a ps3 emu-t is)

#14: Raiden miért lenne baj? :D MGS2 volt eladásilag a legsikerebb MGS.(ha mind3 platformot összevesszük meg substancot is, persze a ps2-é 90%) am az tényleg az a legnagyobb gáz hogy kojima csak felügyeli, multiplatform meg nem biztos hogy baj lesz, ha mind3 platformra külön megcsinálják, vagy ps3ra optimalizálják. szóval hoping the best, but respecting the worst! :)



de hogy ne legyen off: grat a santa monicai stúdiónak remélem kiadnak pár dlc-t a 3hoz vagy a psp-s részt is ps3ra :)
13.
13.
Maxxer
Válasz volt a 10#-esre
13.
13.
Batri
#10: hááát... a Rising-től nem várok sokat, mert: 1. multiplatform 2. Kojima-nak köze se lesz hozzá 3. Raiden a főszereplő, ami a második részben sem sült el nagyon jól. Azért remélem kellemesen csalódok.

de ez már elég OFF volt^^
11.
11.
Beau
#10: Ha rossz is lesz a játék a név majd eladja.
11.
11.
Maxxer
Rising : PC.-re kötelező nekem .Sajna a 4 kimaradt,csak Saturnba+ havernál ,próbáltam . + végignéztem a videókat jutubon,tekintve ,hogy úgysem fogok vele már soha játszani .. :(
10.
10.
Mathia$
#9: azt akartam kifejezni hogy ps3on nagyobb a választási lehetőség, és nem hiszem hogy lenne olyan aki megvesz 16 exklúzív címet, még boxra 4-5 darab játékot kell megvenni hogy meglegyenek a nagy exklúzívok.

ja gt5-t már én is nagyon várom, hisz prologue-ból is 4millát szórtak el.

Am MGS4 a legsikeresebb exklúzív cím szal reméljük a Rising is kapós lesz!
9.
9.
Batri
#8: és mondtam egy szóval is, hogy több exkluziv van boxon? Én azt irtam, hogy a nagyobbak sokkal jobban fogynak mint bármelyik ps3 exkluziv. Ezen nincs mit szépiteni, ezek tények. Egyetlen reménysugár a GT5, majd az megmutatja! (csak jönne már ki)
8.
8.
Mathia$
#3: 3 milliót adtak el belőle. de azt ne feledd hogy a ps3 exklúzív címek 99%a igen jó game. Boxra az exklúzívok közül meg Gears,Halo meg talán a Fable,Forza és már több nincs is amit tudok mondani hogy olyan sokat adtak el belőle.



#4: az majd a Rising után megjelenő MGS lesz! :P



Kratos most levág mindenkit aki valaha is kételkedett sikerében :D

de várom már az április 18-at!!!! Ultimate Collectors Trilogy Edition!!!

7.
7.
daneelolivaw
#6: nem is írt semmi sértőt, csak tényeket
6.
6.
laca009
3 de itt nem tom hogy kit érdekel hogy a box mit ért el. ha télleg durván akarnék fogalmazni akkor mást is írhattam volna.



Szép eredmény pont ezt vártam!
4.
4.
szogyenyi93
nem is csoda. legjobb cím a konzolon ;)
3.
3.
Batri
Most felhozhatnám példának a nagyobb box exkulzivokat, amik szintén pár nap alatt érnek el több milliót.(lásd Halo 3)

Nem tudom megérteni, hogy miért nem tudják a ps3 ex-ek is hozni ezt a szintet, az UC2 is megérdemelte volna, mégis csak 2+ milliót adtak el belőle. Na majd a GT5!!
2.
2.
air 2
A God of War 3 jött,és győzött!Ezt vártuk!Minden tiszteletem a Santa Monicai stúdiónak.A legjobb játék volt ps2-őn!Sajos a 3. epizódal még nem játszottam,de ezért fogok karácsonyra PS3-mat venni!
1.
1.
daneelolivaw
éljenéljen! megérdemli, nagyon jó kis játék lett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...