WoW-gyilkos lehetett volna a Halo MMO

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Ensemble egyik alapítója szerint a Halo MMO tényleg legyűrhette volna a World of Warcraftot, bármennyire is úgy tartja a közvélemény, hogy ez lehetetlen.
Az  Ensemble Studios egyik alapítótagja szerint a Halo MMO tényleg legyűrhette volna a World of Warcraftot, bármennyire is úgy tartja a közvélemény, hogy ez lehetetlen.

Ugrás a galériához

"Sokan azt mondják, hogy nem lehet WoW-gyilkos MMO-t fejleszteni, én még is azt hiszem, hogy megtudtuk volna csinálni, ha a Microsoft is fenntartja az elkötelezettségét - ha nem is WoW-gyilkos, de mindenképpen versenyképes játék lehetett volna" - mondta Dusty Monk, a 2008-ban bezárt Ensemble Studios alapítótagja. A Halo MMO tényleg komoly projektnek indult, órási - 90 millió dolláros - költségvetéssel.

A Halo MMO létezéséről akkor értesültünk, mikor 2008 őszén a Microsoft úgy döntött: bezárja a tulajdonában lévő Ensemble Studiost, ami értelemszerűen a projekt végét is jelentette. A szomorú lépés valódi okát máig vitatják, egyértelműen sosem derült ki, hogy miért küldték el az Age of Empires-sorozatot és a Halo Warst jegyző csapat tagjait. A srácok több új stúdiót alapítottak azóta, a volt tagok pedig magukat okolják a döntésért: állításuk szerint túl sokba kerültek a redmondiaknak, minden játékuk kétszer annyiba került és kétszer annyi ideig készült, mint a többieké.

17.
17.
Optimus Prime
#6: dehogynem: olyan ember, aki WoW-osokat gyilkol. :D



Egyébként szerintem szándékosan buknak meg az ilyen 'WoW gyilkos' gyanús játékok. Valamiért a piac nem hagyhatja letaszítani a trónról az istencsászár WoW-t, mert mindenki azt hiszi és úgy tudja az a legjobb - és hát annak is kell maradnia. (Egy kis Orwellizmus :))
16.
16.
hedzsooo
Sok MMO-t probalnak ezzel reklamozni, h "WOW-gyilkos"...szerintem erre eselye esetleg a SW:The Old Rebublic-nak van, ill. lesz, majd ha kesz lesz es jatszhatunk vegre vele. :).
15.
15.
megalonagyix
12# Az nem hozna profitot. Olyan grafika kell ami mindenki gépén elmegy...
14.
14.
doomSbloom
lehetett volna. bármelyik mmo lehetne "wow-gyilkos", de nem lett.:)

mint ahogy valószínűleg ez is elbukott volna
13.
13.
Mathia$
Nem lett volna wow-gyilkos az tuti, max 3-4 millió kelt volna el belőle.
12.
12.
Davidhux
Én játékfejlesztők helyébe lennék. Egy olyan MMOt gyártanák hogy grafika: MW2 Far Cry 2 szintű. Óriási lássuk megintcsak Red Dead Redemption és Far Cry 2. Kikéne lépni az álom Sci-FI játékok életéből és egy fasza élvezetes dolgot kéne gyártani
11.
11.
izomkukac
hát szvsz a wow-nál nem fognak jobb mmo-t csinálni mostanában...
10.
10.
dareal
#8: nyílván még ezért (is) béta, minden beta session után más és más az autók fizikája.
9.
9.
Ragnarök
#9: A Warcraftnak is megvan a saját rajongótábora és a Star Wars univerzumnak is. A kettő két külön dolog.
8.
8.
Netsu
#7: Ha kijön az Old Republic,hát akkor majd lesz! :D
7.
7.
Maxxer
#6: úristen:D , énis bétáztam,de szerintem rosszvolt:D ,kocsik mozgása főleg.
6.
6.
Ragnarök
Olyan, hogy WoWgyilkos nincs. ^^
5.
5.
Szerintem egy GTA MMO lenne csak wowgyilkos. Nem ez a hülye APB hanem egy igazi GTA a R*-től.
4.
4.
xr0w
ilyeneket én is tudok mondani.

nem lógna pöcsöm, ha nőnek születtem volna.

3.
3.
dareal
pc-n nincs halo kultusz, így csak a név nehezen adta volna el.

leginkább az határozta volna meg a sikerét, hogy a játék maga mit tartalmaz. legjobb tudomásom szerint planetside szerű lett volna nem? az meg nem valami sikeres.



a wow killer egy pr szöveg (ráadásul szerintem inkább negatív, már az évek során kialakult helyzet miatt), semmi több. ezt nem a halo mmo tekintetében értem, hanem úgy mindenre.
2.
2.
DWarriorg
Azért szerintem egy HALO MMO is mindenképpen tömeget vonzott volna. De ezt már nem tudhatjuk meg, de az Old Republic-ba én is nagyon bízom:P És alig várom^^ Sokat wow-ztam egykor, de egy Jedi-Sith világ mindenkit sokkal jobban megfog fogni.
1.
1.
MadDragon
Egy csomó MMO-ra azt mondták, hogy Wow gyilkos, aztán...

Az egyetlen játék, aminek esélye van versenyezni a Wow-val a The Old Republic szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...