Már a Street Fighter-meccsekre is lehet fogadni

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Angliában mindenre lehet fogadni, nemsokára kísérletképpen egy rangos Street Fighter-menet végkimenetelére is tippelhetnek a szerencsejátékok szerelmesei.
Angliában mindenre lehet fogadni, nemsokára például kísérletképpen egy rangos Street Fighter-menet végkimenetelére is tippelhetnek a szerencsejátékok szerelmesei.



A héten jelenik meg a Super Street Fighter IV, a méltán népszerű verekedős játék legutóbbi részének bővített változata. Ezen alkalomból csap össze Nagy-Britannia két legnagyobb Street Fighter-mestere a Capcom brit székhelyén, amit a Paddy Power fogadóiroda is élőben közvetít majd, hiszen azt is lehetővé teszi, hogy felhasználói pénzt tegyenek fel a meccs eredményére.

Eddig még sosem fordult elő, hogy az országban hivatalosan is lehessen fogadni a videojátékos eseményekre, pedig Angliában tényleg nagy kultúrája van a szerencsejáték ezen formájának - ott tényleg mindenre lehet fogadni, a Paddy Power például arra is ad szorzót, hogy melyik vulkán fog legközelebb kitörni.

A videojátékos fogadások előfutára ez a Street Fighter-menet lesz, a szervezők szerint ugyanis a játékok is simán tekinthetők sportágaknak. A nagy kísérletre április 29-én, este 8-kor kerül sor, az esemény élőben lesz követhető a Paddy Power honlapján.
5.
5.
zola2000
#4: Szerintem eléggé változó, a Street Fightereknél a Super előtag az is jelenti, hogy a végletekig ki van egyensújozva a játék, és igazából mindegyik karakter kb ugyanolyan erős.
4.
4.
Gula
Valaki tudja, hogy ezek a bajnokok vagy mi a szösz, mely karaktereket szokták használni?
2.
2.
zola2000
#1: Milyen igazi sport? 22 ember sportol, többmillió "dagi" meg otthon kanapéról csipszet majszolva nézi, ez sem sokkal rosszabb...
1.
1.
gynorbi
Kifog halni előbb utóbb az igazi sport, ha így folytatjuk:S Jönnek majd a Natalos meccsek (ugye mozgás) és ez így fog tovább menni. Remélem azért nem következik be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...