Fable 3: az ICO inspirálta az érintés funkciót

  • Írta: InGen
  • 2010. május 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Peter Molyneux elmondása szerint a játék Natal által elérhetővé vált érintés funkcióját az ICO inspirálta, s valójában szervers részét képezi a játékmenetnek.
Peter Molyneux ismét beszélt egy kicsit a Fable 3-ról, amivel kapcsolatban persze mindenkit a játék Natal-támogatása érdekel a legjobban. A neves designer szerint a Natal elérhetővé váló "érintés" funkció nem valami kis poén lesz, hanem szerves részét képezi a játékmenetnek.

 
Molyneux elmondta, hogy a játékmenet ezen részét a Playstation 2-korszak egyik legjobb játéka, Fumito Ueda mester klasszikusa, az ICO inspirálta. Sajnos azt továbbra sem tudtuk meg, miként is fog működni a rendszer. Molyneux azonban beszélt arról, hogy karakterünk külseje változni fog attól függően, hogy milyen harci formát részesítünk előnyben: a közelharcosok nagy izmokat növesztenek majd, a puskások vékonyak maradnak, míg a varázshasználók törékenynek fognak látszani.
11.
11.
xXgoronikahunXx
Nem ismerem ezt a játékot de ez valami zelda féle vagy mi
10.
10.
Bins
#8: hát a 2-ről nem tudok sajna nyilatkozni de az elsőbe akkor lett erősebb a kari hogyha az erő képességekre költöttük a tapasztalat pontokat, szóval azért nem egészen ugyanaz, de nem is hiszem hogy ez számítani fog nagyon mikor natallal nyomjuk majd:) még az való életben is erősődni fogunk olyan játék lesz:D
9.
9.
gogolbordello2
8.
8.
Thalim
Vallami új dolgot nem árultak el ? Ez már az elsö két részben is igy volt.
7.
7.
vuliem
Hát sok újat nem mondtak a karakter külsejét illetően, a kettőben is ez alapján dőlt el, hogy néz ki a kari.
6.
6.
Bins
#4: Ha PC-re megjelenik egy játék akkor a bill egér szerves rsze a játéknak de joystickal ugyanolyan jó lehet irányítani, vagy egy autó sájtéknak szerves része lehet a kromány de joystickal is megbírkózol vele, sőt billentyűzettel is... nemde?:)
5.
5.
zola2000
#4: gondolom gamepaddal egy pár dolgot körülményesebben lehet megoldani, de gondolom sima gamepaddal is is jó lesz.
4.
4.
Raam989
#3: Akkor mégsem szerves része a játéknak a natal. Nemde?
3.
3.
Bins
#2: NATAL nélkül sima joystickal is játszható lesz... gratulálok, sugárzik belőled az értelem..
2.
2.
Raam989
Utállak Natal. Már most. Még hogy szerves részét fogja képezni a játéknak... pff...

Erről beszéltem a múltkor. Ráerőltetik a népre az új baromságaikat...
1.
1.
Razielhu
ez a külső változás az előző részekben is látható volt, mondjuk ott a spellek megvásárlása után változtunk. Lehet itt is olyan lesz a spell fejlesztés mint a Dungeon Siege-ben? :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...