Októberben jön az új Medal of Honor

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy hónappal az új Call of Duty előtt, októberben fog megjelenni a Medal of Honor. Az EA rendkívül ambiciózusnak tűnik, a célja az FPS-műfaj visszahódítása.
Egy hónappal az új Call of Duty előtt, októberben fog megjelenni a Medal of Honor. Az EA rendkívül ambiciózusnak tűnik, a célja az FPS-műfaj visszahódítása.



Amerikában október 12-én, Európában pedig 15-én fog megjelenni az új, egyelőre alcím nélküli Medal of Honor. A játék így durván egy hónappal előzi be az új Call of Duty-t, ami üzleti szempontból kifejezetten előnyös lehet az Electronic Arts számára. A kiadó mára új trailert is ígért: a Leave a Message című előzetes a medalofhonor.com honlapon lesz megtekinthető, és egy parázs, helikopteres akciófröccsre invitálja meg az érdeklődőket.

Az Electronic Arts ambiciózusnak tűnik az új Medal of Honor kapcsán, legalábbis Frank Gibeau elnök szavaiból ez szűrhető le. Az úriember a Gamasutrának ismerte el, hogy az évenként megjelenő epizódokkal szépen, fokozatosan megölték a Medal of Honort - a sorozat indulása óta már jó pár év eltelt, szerinte nem csoda, hogy a fejlesztők is elfáradtak, és nem mertek újítani az eddigi recepten. A Medal of Honor elbukott, Gibeau már az Airborne eladásaival sem volt elégedett.

A cél az lenne, hogy a sorozatot ismét a legjobb tíz FPS között tartsák számon, az Electronic Arts pedig ténylegesen visszahódítsa magának a műfajt, amit jó ideje a Call of Duty-val (és így az Activisionnel) azonosítottak a játékosok. Nem véletlen, hogy az idei rész állítólag nagyon jó multiplayer móddal érkezik majd, amit a Battlefield-sorozat fejlesztői fognak készíteni, Gibeau ugyanis úgy véli, hogy egy játék akkor igazán ütős, ha a multija is jól sikerül - példának a Bad Company-t, a Modern Warfare-t és a Halót hozta fel.

Frissítés: Itt van az új trailer, nézzétek! Köszi Tjames!


37.
37.
oppenheimer
amúgy vicces, hogy mind a 3 klasszikus háborús fps gyártó stúdió az EA égisze alatt gyártja mostantól a játékokat.
36.
36.
oppenheimer
ha meguntam a BC 2-t - amit nehéz - akkor tuti beszerzem, főleg ha rombolható lesz a táj.
34.
34.
LonGleY
A COD sorozat is lefele ível egy ideje, egy konzolosabb... nagyon remélem, hogy nem midnenben koppintás, a Medal of Honor-nak csak fölfele vezethet az útja, mert a saját sorozatot már elcseszték az Airborn-nak.
33.
33.
izomkukac
#31: respawn entertainment
32.
32.
CJgabor
de legalább felhozta jó példának az MW2-t... elegem van a sok BC2 fanboyból, aki fikázza a MW2-t. mégha a BC2 tényleg egy jó játék, akkor is idegesítő.
31.
31.
CJgabor
remélem, azaz hogy szerintem nem fogják visszanyerni a medal of honorral. cod koppintás, egyet értek #30-al. hajrá MW2, IW, és BC2.

apropó remélem az iw újra összejön egy újabb cégban és újra 'gyárcsák a jó kis játékokat :D talán nem cod néven, de remélem, h nem ér ilyen csúfos véget az infinity ward... addig is activision, bekaphatod!!!
30.
30.
Danikika94
Sztem ez az egész egy COD koppincs!!FUJ MEDA
29.
29.
Scoo
Nekem ez nagyon bejött. A hangulat, a látvány, a zene! Remélem nem kell majd csalódnom.
28.
28.
bledzer
27, úgy lessz 18+ hogy háború, vér, durva kegyetlen valóság,. Ez a trailer nagyon komoly:D ahogy buucsuzik a csóka
27.
27.
adriano28
faxa lesz

amugy hh 18 + os?

26.
26.
Mathia$
EA már bezsebelt mindent. Most hogy a Respawn ott van mellettük biztos mind3 sorozatuk jobb lesz valamivel.

Nagy fába vágták a fejszéjüket, az 1 hónap előnnyel még meg is verhetik a codot.

Nagy játék lesz, az biztos.
25.
25.
tjames
#24: A jövőbe látó VAK jósok....hogy pontos legyek :)
24.
24.
elite_hun
#23: Látom itt is jelen vannak a jövőbe látó jósok
23.
23.
TOMCAT 84HUN
multija egy kisé átalakitot battlefild 2 lesz a csunya grafikájával együt a single biztos jo lesz de én megvárom a cod 7-et
22.
22.
tjames
#19: Értettelek ám elsőre is hogy mit akartál mondani :)

viszont én szeretem az ilyen apa a melóban dolgokat :)
21.
21.
elite_hun
Tetszeni fog ez a játék. A főhős (ha mondhatom így) végre érez valamit a bajtársaiért :D
19.
19.
Toopac
#17: Nem baszom el más kedvét, mert tudom, hogy az én kicsi személyem által kreált véleményem nem fogja megváltani a világot!:) Bád Company?Hmmm még mindig Imádom és szeretem! :) De a sztorijával nem is nagyon foglalkoztam, mindig a multiját részesítettem előnyben! De ha megemlítjük a single sztori egyszerűségét... nekem tetszett. Egyszerű és nincs benne sok patriótizmus! Tudom, hogy egy ilyen drámai személy, egy drámai családdal és drámai zenével, igen jó hangulatot tud kiváltani! De istenem, minden film és lassan játék is már ezeket az elemeket építik be a játékaikba ezzel van tele a pisilőm!:) :)

De abból a szempontból igazad lehet, hogy a címe (Medal of Honor) agában hordozza azt, hogy más sztorija ennek a játéknak nem nagyon lehet!:)
18.
18.
mephi
Egyre jobban tetszik ez a játék, ahogy jönnek a friss hírek.

Sajnos a single engem csak ritkán tud lekötni. A gép unalomig kiismerhető agyatlansága engem fáraszt. Nincs jobb érzés, mint valódi játékosokkal valódi játékosok ellen küzdeni. Egy gép által irányított ellenfelet bárki ki tud lőni...
17.
17.
tjames
#15: Hát elmész te a csába ember! :)

Miért bszod el a más kedvét???? :)

Én pl szeretm az ilyent. szrom bele hogy sablonos :)

Szerintem csak belecsömörlöttél a bedkámániba nemlehet????
16.
16.
Gt17
15*

,,Miért csinálod oda vagy a háborúért?Miért...úgyse értenék,úgyse értenék meg hogy csak a bajtársaimért és kész csak ennyi.''
15.
15.
Toopac
Always the Same Shit! Már bocs.... Családdal rendelkező, telefonban 250xer szeretleket elmondó, hős amerikai családapuka! Teszik amit tenniük kell!! Annyira sablonos ez már..............
14.
14.
Jocilus
Ez a trailer nekem nagyon bejön!!



Amúgy itt is rombolható lesz a környezet mint a Bad Company 2-ben?
12.
12.
lebron james
Valamiért engem ez a játék azóta mióta bejelentették meggyőz lehet hogy info se nagyon van még róla de az első perctől azt érzem hogy ez király lesz remélem jó a megérzésem :D
11.
11.
Gt17
Hát az utolsó mondattal nem értek 1et.Szerintem nem muszáj jó multinak lennie 1 játéknak hogy nagyot üssön....pl GoW3,GOW3.A gears el 1szer sem multiztam még mégis megvan az a sztorija hogy jó játék legyen..Ahogy a COd4 is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...