Crysis 2 képlopatok és koncepciórajzok

  • Írta: InGen
  • 2010. május 28.
  • Képek
Link másolása
A Crytek nem elégszik meg egy trilógiával, tovább is folytatják majd a Crysis-sorozatot, a Crysis 2-t pedig a széria rebootjának tekintik.
A Crytek nem elégszik meg egy trilógiával, tovább is folytatják majd a Crysis-sorozatot, a Crysis 2-t pedig a széria rebootjának tekintik, legalábbis ez derül ki Cevat Yerli, a cég ügyvezető igazgatójának legutóbbi interjúiból. Az úriember kifejezetten elégedett az Electronic Artscal és az EA Partners programmal, lojalitásukat pedig további Crysis epizódokkal fogják kimutatni.

A két új screenshot, illetve a friss koncepciórajzok mindenesetre fantasztikusan néznek ki, így a kiemelkedő technikai színvonal mellé most már biztosan társul majd művészi érték is.

Ugrás a galériához

12.
12.
X360_FaNbOy
#11: És ezek után felbukkanának a napsugarak...és a romok között sütnének...--á, ez az érzés, teljesen beleéltem magam, kár, hogy felébredtem :D

-am nekem a képekből ez jön át. :) Nagyon várom.
11.
11.
X360_FaNbOy
Azt nagyon tudnám szeretni, ha sétálnánk az idegenek által romba döntött New York utcáin, közben élne az egész, fújna a szél, amit hallanánk..és közben alatta szólna egy halk nyugodt zene, mint ami abban New York-os idegenes trailerben volt..na az nálam mindent vinne..
10.
10.
Beau
9.
9.
Dcrysis02
#8: Lehet már jövő héten lesz valami, ha jól értelmeztem az egyik interjút. :)



Amúgy, volt egy kis rendezvény amiben kérdéseket lehetett feltenni a történetírónak. Megvannak a válaszok:



http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?pid=482745#p482745
8.
8.
eGo-bOy
#6: Én is igy vagyok vele, megvárom, amíg kiadják a hivatalos gépigényt, és akkor utána egyből vga csere, és ram bővítés :) addig meg teszek félre pénzt :)
7.
7.
d15a5t3r
Az első része nagyon tetszett. A dzsungelben való motoszkálás, a gerilla harcmodor bejött nekem! A betondzsungel kicsit furcsának tűnik.
6.
6.
K2 The Highest
Tetszik nagyon:) Remélem mikor kijön menni fog a gépemen:)
4.
4.
adriano28
4.
4.
nomcsa
3.
3.
dzsiádzsó
Lehet boxon megszorongatják még a nagy GoW-ot is :D
2.
2.
Dcrysis02
Csak nem a jó öreg Mocib szkenjeit látom? :))



IC FTW!
1.
1.
LiMiT
Nekem bejött az első rész erdős elkészítése, de nem igazán fogott meg, ez viszont piszok jól néz ki! Pont nekem való dolog lesz!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...