Ninja Theory: a Naughty Dog a legjobb konzolon

  • Írta: InGen
  • 2010. május 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Szép dolog, amikor az egyik konkurens cég elismeri a másik munkáját. Így tett most a Ninja Theory, akik szerint a Naughty Dog jelenleg a legjobb konzolos csapat.
A Heavenly Sword fejlesztői, a jelenleg az Enslavedet kalapáló Ninja Theory fődesignere, Tameem Antoniades egy érzékeny pillanatában úgy döntött, csöpögősre fogja a témát, s egy interjúban elmondta: szerinte jelenleg a Naughty Dog a legjobb konzolos fejlesztő csapat, s mindenki számára követendő példát mutatnak.

 
"Már két éve dolgoztunk a játékon [Enslaved], amikor az Uncharted 2 megjelent, így már túl késő komolyabban változtatni. Na, nem mintha másolni akarnánk őket, a mi játékunknak teljesen más a története, a karakterei, inkább a közelharcra koncentrál, és teljesen más környezetben játszódik. De annak fényében, hogy mit szeretnénk elérni, azt hiszem bátran mondhatom, hogy én és a csapatom is maximális tisztelettel adózunk a Naughty Dognak, ők jelenleg a legjobb konzolos fejlesztőcsapat!" -fejezte be Antoniades.

Valószínűleg a "konzolost" csak azért biggyesztette oda, mert fél a Blizzard és Bioware rajongók elsöprő haragjától.
16.
16.
kratos83
Lehet a psem utálja a Naughty Dog-ot. :)
15.
15.
kratos83
Én is imádom mind a kettő Unchartedet csak valamiért pont ez a kettő játék szarakodik. Az egy az mindig lefagy úgy hogy azzal már nem is tudok játszani, a 2 meg mostanába kezdte el azt hogy nem akar betölteni. Van még vagy 10 játékom azokkal meg semmi baj.
14.
14.
Sheodon
Szerintem nyugodtan töröljük ki a "konzolost", ugyanis a Naughty Dog a legnormálisabb játékfejlesztő cég. Amikkel idáig játszottam Naughty Dog játékok, azok mind megunhatatlanok és valami olyan élményt nyújtanak, amik más játékokból hiányoznak. Érződik, hogy ők azok a csapat, akik nem csak a pénzt tekintik fontosnak, hanem a játékosok érdekeit is szem előtt tartják. Gyerekkoromban a Crash, most meg az Uncharted széria az amivel előrukkoltak. Csak gratulálni tudok és remélem egyszer egy jó kis RPG-t is összehoz ez a bagázs. :)
13.
13.
ExaIion1985
#11: kijavitottam amit elirtam:)..és megunni, harmadszorra csak sikerül leirnom:D
12.
12.
eGo-bOy
#11: de igen :D nem lehet megunni :D
11.
11.
mnmn1
9.
9.
ExaIion1985
én az uncharted 2 multiját nem tudom megoni,csak most szünetel mert eltört a lemez véletlen:)

8.
8.
eGo-bOy
UC 2 az tényleg nem semmi. Nagyon szerettem :) amint megvettem, az első héten 5x vittem végig :) nem tudtam megunni, nagyon király game lett :):):)
7.
7.
Kyuubi
A Crash, a Jak and Daxter és az Uncharted is mind remek sorozatok, lehet abban valami amit mondanak.
6.
6.
sgabo09
A Naughty Dog A tökéletes Sony fejlesztő cég. Jófejek, 10/10-es játékokat csinálnak/csináltak mind 3 generációra és ennek tetejében még állatbarátok is...olyannyira ,hogy saját menhelyük is van. RESPECT ND!
5.
5.
InGen
Nem kell a személyeskedés, se a sárdobálás, köszi.
4.
4.
Exinor
#1: Ők kezdték el a Crash (azok voltak az igazi Crashek) sorozatot, utána PS2-n a Jak and Daxtert csinálták, PS3-on pedig az UC-t.
3.
3.
ExaIion1985
#1: igen a jak and dexter sorozatot ps2-re
2.
2.
Beau
Abszolút egyet értek vele.De én még a Guerrilla csapatot is ide venném.
1.
1.
Gunner23
Az UC-kon kívül fejlesztett/fejleszt mást a Naughty Dog?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...