Több film is készül majd az Unchartedből

  • Írta: InGen
  • 2010. június 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Hollywood annyira rákapott Nathan Drake kalandjaira, hogy rögtön egy egész filmsorozatot terveznek építeni a karakterre, amolyan Indiana Jones-szerűen.
Érdekes, hogy az Uncharted egy játéktól különös módon annyira kiemelkedő és brutálisan jól összerakott filmszerű élményt nyújtott, hogy a hollywoodi filmeseken egyszerűen hatalmas a nyomás, hogy megfeleljenek ennek a minőségnek.

 
A játék megfilmesítésének joga egyébként egy Ari Arad néven futó producer kezébe került, aki mostasnában olyan projecteken dolgozott executive producerként, mint az Iron  Man, vagy a Hulk, de benne van a keze a Mass Effect filmváltozatában is. Az úriember szerint nem kizárt, hogy Drake történeteiből rögtön egy igazi film-franchise válik majd, s úgy gondolja, a nézők nem tudnak majd betelni a főhőssel.

"Drake tipikusan egy olyan ikonikus hős, aki köré több filmes is lehet építeni, ahogy láttuk azt James Bond, vagy Indiana Jones esetében is." -nyilatkozta Arad.
16.
16.
Raam989
#10: Egy B kategóriás, egyszer nézős film volt.
15.
15.
Szajolihoher
14.
14.
Szajolihoher
Hát szerintem nem valami egyedi karakter Drake ettől függetlenül még lehet jó játék, de nekem nagyon Indiana Jones koppintásnak tűnt mindig maga a játék is meg ugye a platform elemekkel,l egy kis tomb raidert is kevertek hozzá.
13.
13.
Bins
#11: Höhö Croft kisasszonynak kicsit nagyobb a multja mint ennek Drake-nek:) am kiv leszek hogy mennyire fog meglátszani a film bemutatásánál hogy ps3 exklúzív a játék.. Ha egy gow-ot csinálnának ott nem nagyon tűnne fel de szerintem ezt jóval kevesebben ismerik.
12.
12.
megalonagyix
11# Haha, nincs is olyan játék hogy Lara Croft. Amúgy azzal vitaktkoznék melyik lenne jobb, egyetlen egy egyedi ötlet nincs az Uncharted 2-ben: a fedezékrendszer, a platforming, minden szinte másolva lett... az már más kérdés melyik a legélvezetesebb.
11.
11.
tronlegacy
De az uncharted alapból játékban is jobb, mint a Lara Croft volt.
9.
9.
AmreyP
Hát kiprobáltam mindegyiket de nekem nem jön be egyik rész sem:)lara croft se tetszett,ellenben filmeket egyszer meglehetett nézni.
8.
8.
watto
UWE BOLL-t akarok ! :D

7.
7.
gerelysa20
Pont most kezdtem újra az első részt. :)

A legjobb játékom, pedig aztán volt már Heavy Rainem GoW3-am de semmi nem tudja felűl múlni ezt a játékot. Akkor milyen lehet a 2. rész...
6.
6.
givi6
őszintén...

irigylésre méltó a Uncharted2 :) mivel box-om van...

remélem sok sikerű lesz a film

jó sztori, téma... :):):)

5.
5.
Beau
4.
4.
Raam989
Nem kell. Lara Croftot is elkúták, legalább Draket ne b.szogassák...
2.
2.
roli33
Avi Arad a producer neve.

1.
1.
pepsus
az uj indiana jones :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...