Most már biztos: jön a Shogun 2: Total War

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega és a Creative Assembly hivatalosan is megerősítette, hogy a készül a Shogun: Total War folytatása - a jó hír mellé csatolták az első trailert is!
A Sega és a Creative Assembly hivatalosan is megerősítette, hogy a készül a Shogun: Total War folytatása - a jó hír mellé csatolták az első trailert is!



A játék létezését szinte eddig is biztosra vettük, viszont egészen eddig a Sega nem volt hajlandó bejelenteni semmit. A mostani hivatalos leleplezés keretein belül a korábban is ismert információkat erősítették meg, eszerint a 2011-ben megjelenő folytatásban még nagyobb szerepet kap majd a sztori, lesznek hősök, visszatér a vízi csata és nagyon ütős mesterséges intelligenciát kapunk. A Creative Assembly ezzel a játékkal tudja majd legjobban megmutatni, hogy mit tanult az elmúlt évek során, hiszen az előző Shogun volt a Total War sorozat legelső része 2000-ben.
8.
8.
anomynus
Engem meg a többi total war nem tudott megfogni. A Shogun hangulatát viszont imádtam. Vissza is jött az érzés, pl. hivatalos leleplezés helyett hivatalos lefejezést olvastam! :)
7.
7.
Hackkey
Én is Rome Totalwaroztam. De a Shogun valamiért sohasem érdekelt :S
6.
6.
vytros
#4: Én is ugyanúgy kezdtem, és anno nagyon megszerettem a Total War sorozatot :D
5.
5.
starfox
Bazz, de régen volt már az első rész, húúú:)! Pedig nagyon szerettem, várós!!!
4.
4.
JoHnNiEE
total war powaaa :) Medieval 2- ővel még a mai napig tolom eleinkkel :)
3.
3.
BGEE
Én is nagyon szeretem bár az első shogun-nal nemjátszottam, mert még a Rome:Total War-ral kezdtem anno, de erre kiváncsi vagyok :)
2.
2.
Doc.
Nagyon szeretem a Total War sorozatot,hangulatosak a harcok.
1.
1.
viktorvizi
Jöhetne minél hamarabb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...