FIFA 11 bejelentés az első képekkel

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette a FIFA 11-et, leleplezték az első újdonságokat, küldtek néhány képet az új részről, és elárulták, hogy félnek a Pro Evolution Soccertől.
Az Electronic Arts bejelentette a FIFA 11-et, leleplezték az első újdonságokat, küldtek néhány képet az új részről, és elárulták, hogy félnek a Pro Evolution Soccertől.

 

A FIFA 11 egyik legnagyobb és egyben talán legérdekesebb újítása a Personality+ lesz, amelynek köszönhetően minden játékos a saját személyiségének megfelelően fog viselkedni a pályán. Az EA ígéretei szerint minden játékos hasonlít majd a valódi énjére, a fejlesztők körülbelül 1700 ember segítségével állapítják meg, hogy ki hogyan játszik a pályán. A Personality+ 36 külső tulajdonságot és 57 jellemző vonást tud megkülönböztetni, amely alapján a játék "kiszámolja", hogyan viselkedjenek a virtuális focisták. Mindez a játékban úgy nyilvánul meg, hogy valamelyik játékos kreatívabban tud passzolni, valaki pedig biztosabban tud messziről kapura lőni és így tovább.


A játék most már több testtípust ismer majd, amelyek szintén befolyásolják a játékmenetet. Ugyanígy fejlesztették a mesterséges intelligenciát is, de a kapusokat a játékosok panaszai miatt butították, noha a hálóvédők jóval több akrobatikus mutatványra lesznek képesek, mint eddig. A FIFA 11-ben Pro Passing címszó alatt a passzolás is élvezetesebb lesz, a játékosok pontosabban adják át a labdát, ezáltal pedig hatékonyabbak is lehetnek majd. Fejlődik a grafika az ígéretek szerint, fent már láthatjátok az első összehasonlító képeket. A játékosok az új részben már a meccs alatti kántálásokat is átalakíthatják, maguk is felvehetnek új dallamokat.


A FIFA 11 ősszel érkezik az összes létező platformra, még PlayStation 2-re is, ha minden igaz, a következő hetekben kapunk még új információkat. Az EA munkatársai azt is elárulták, hogy tartanak a Pro Evolution Soccer visszatérésétől, mert ahogy ismerik a japánok hozzáállását, mindent meg fognak tenni, hogy újra a csúcsra törjenek. Ezért is játszanak nagyon sokat a PES-sel a srácok, mert tanulni akarnak a Konamitól. Ősszel eldől, hogy idén ki csinált jobb focijátékot.
24.
24.
Kriccs
#23: Hát a 10es PC-re egy igénytelen FOS! :)

Ez volt az első FIFA 2000 óta amit nem vettem meg, mert nem érdemes rá. Amúgy meg erős a gyanúm, hogy ezek képesek lesznek kiadni a 07et.... Miért nem érdemlünk olyan játékot PC-re, mint konzolra??
23.
23.
Mathia$
#22: hát egyenlőre a FiFA10 ül a trónon, de meglátjuk ezek felül tudják-e múlni, mind értékelésben mind eladásban, mert ugye mind2ben a 10 vezet. Nehéz lesz, de a képek szempontjából sikerülhet, már csak a játékmenet számít.



Fura hogy az EA mindig a vb-s játékai után adta ki a legjobb fifákat, legalábbis szerintem. 2003,07 :)

Amúgy nálam a 3 kedvenc ez a 2 és a 10-es.
22.
22.
arshavin23
#19: Hát igen,szerintem is jobban néz ki,és a PES-t jobban szeretem konzolon,vagyis jobban tetszik,de a PES is rengeteget fejlődött.Kíváncsi leszek majd ősszel,hogy melyik lesz a jobb,az viszont 100% hogy amelyik jobb lesz,az lesz a világ legjobb focis játéka !
21.
21.
monster000
Ja és tényleg van okuk félni a Pes 11-től mert nagyon ütős lesz.
20.
20.
monster000
#18: Kiadják a 07-est XD
19.
19.
Mathia$
írtó jól néz ki, grafikailag nagyon sokat fejlődött, ha a játékmenet is jó lesz akkor ez a legjobb fifa eddig.



18.
18.
Hunszi
ha igaz is lesz, hogy a PC-re egy régebbi konzolos verzió jön remélem azért nem egy 08-09 előtti lesz
17.
17.
Kriccs
#16: Na ez hülyeség. Én kb. 6 éve nyomom csak paddel. Semmi különbség ha veszel egy kontrollert, amit valljunk be sokan megtennének azért, hogy olyan legyen a játék mint a konzolokon. Amúgy is sokkal többet bír egy gép nem értem miért kell a régi motort használni...
16.
16.
zoli12i
a menendzser módal csinálhatnának valamit ps3-n ! Még mindig nem az igazi. Most a pc-eket nem akarom megbántani de ők egy csomó mozdulatot hogy tudnának billentyűzeten megcsinálni ? ne bántsatok nekem is van :-)
15.
15.
dzsiádzsó
#13:

PC-n tedd hozzá mindig, és sztm ideje lenne észre venni itt a konzolok tarolnak, már rég nem érdekel senkit a pc-sek mivel és mit szopnak.. már bocsánat :/
14.
14.
monster000
#12: Jaaa tavaly is ezt igérte az Ea:) Nem rosszból mondtam
13.
13.
Csokolade
Ugyanolyan rossz lesz mint a többi...

Főleg ez a FIFA Onlány béta.. ha csatlakozik hozzám egy játékos vagy én máshoz eszméletlenül szaggat... na és persze a 1 seces laggok.

20 mbit-es netem van meg hát singlébe tökéletesen fut a játék...
12.
12.
Hunszi
PC-re ha igazak a hírek a korábbi konzolos verzió fog jönni persze az idei játékos keretekkel és mezekkel



"Időközben megtudtuk, hogy a régi grafikus motorral FIFA már nem fog megjelenni PC-re a FIFA 11 a next-gen konzolokra korábban megjelent verzióval fogja magát képviseltetni személyi számítógépeinken is, úgyhogy érdemes már most nekiállni a gépfejlesztésnek, mert a fejlődés a hardverigényeket is durván érinteni fogja..." pc guru
11.
11.
Maxxer
Az EA ígéretei szerint minden játékos hasonlít majd a valódi énjére..

Ezt minden évben hallom ,de pc.-n valami síralmas ...
10.
10.
Macifasz
#9: Ja, várom már én is ezt a magyarázatot:-D
9.
9.
mephi
Gondolom a PC-s verzió gyenge grafikája meg lesz majd azzal magyarázva, hogy a PC csak ennyit bír... :D
7.
7.
dzsiádzsó
Most mi ez ps3 xbox versengés :D? Sztm mindkét verzsön szép, amúgy meg megkaptak a csinosított SA motorját, grafikailag nagyon rendben van. Jöhetnek az újítások pl normális manager mód :P
7.
7.
Macifasz
Egyenlőre még a 2009/2010-es mezekkel. Nem rosszak a képek, reméljük a PC-s verzió is jó lesz végre bár...ez szerinten hiú ábránd.:-D
6.
6.
arshavin23
Ja és még annyi hogy az arcok már egész jók,Arshavinnak egész jól meg van csinálva,és örülök h Song meg Almunia és Diaby arcát meg tudták csinálni,ja és Vermaleen-ét is. :))
5.
5.
X360_FaNbOy
Am miért támogatja a FIFA 11 a NFS Shiftet még mindig, csak nem akar átverni minket valaki néhány FAKE képpel meg infoval, mert azt a 11-es nem nehéz oda varázsolni..
4.
4.
X360_FaNbOy
#3: A második kép tiszta LOOOOL:

Arshavin lába elsüllyed a talajban, Ashley Cole a levegőben pózól, közben a seggére csap, Terry arca csupa érzelem, aztán ott van hátul Alex aki talán lőni készül labda nélkül..
3.
3.
arshavin23
#2: Most ahogy mondod tényleg a levegőben vannak a játékosok lába,de a 2. képen Arshavinnak nincsen. :D
2.
2.
X360_FaNbOy
Hát nekem mindenképp a FIFA lesz a nyerő. Nálam bizonyítottak a 10-el. Imádom az ilyen Personality+ meg Passing Pro címszavakat :D. A grafika gyönyörű, a fű is szép. Amiben hibát találtam, az az, hogy az emberek mintha a levegőben futnának..annak örülnék, ha rendesen megcsinálnák a talaj és a cipő közti kapcsolatot, és sárdarabkák szakadnának fel esős időben, meg priccolna a víz is..úgyérzem ebben ez benne lesz.
1.
1.
arshavin23
Hát ez is jónak ígérkezik,a grafikája eddig szép,szebb mint a PES-é,de a játékban lesz döntő h melyik a jobb.Mindenesetre kíváncsi leszek rá,persze engem csak a konzolon érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...