E3 2010: Bemutatták a Warhammer 40.000 MMO-t

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 16.
  • Hír
Link másolása
Hosszú várakozás után végre bemutatta a THQ a Darksiderst is jegyző Vigil Games új játékát, a Warhammer 40.000 univerzumban játszódó MMORPG-t.
Hosszú várakozás után végre bemutatta a THQ a Darksiderst is jegyző Vigil Games új játékát, a Warhammer 40.000 univerzumban játszódó MMORPG-t.

A játékról 2007-ben beszéltek először, s csak most jutott olyan állapotba, hogy a nagyközönség előtt is leleplezzék: a Dark Millenium Online alcímet viselő MMORPG az eddigi képek és az első trailer alapján irtó hangulatosnak tűnik, kiválóan átjön az a brutális atmoszféra, amit a Warhammer 40.000 univerzuma mindig is tálcán kínált a rajongóknak. Danny Bilson, a THQ elnöke szerint a céljuk az volt a fejlesztés során, hogy felrázzák végre egy kicsit a hosszú évek óta trónján szunnyadó Blizzardot, és megmutassák neki, hogy mennyi minden hiányzik még a World of Warcraftból.

18.
18.
Adamknight
#17 Mert szerinted egy MMO-ban máshogy hogy lehetne harcolni? :D
17.
17.
Dethklok
Remélem itt nem abból fog állni a harc hogy nyomkodom a számokat 1-9ig és akkor örülök
16.
16.
boldi89
Igazából ezt a részét nem ismerem de most kezdtem el minigelni és blacksmithing-elni ez a rész tényleg unalmas lesz de amúgy is unatkozom itthon szóval belefér.Majd az insták meg a cuccok összeszedése jobban inspirál.De az is lehet hogy letörlöm jövőhéten ki tudja.
15.
15.
HomoLudens
#14: A wowal és társaval az a probléma, hogy rengeteg farmolás meg grindelés és craftolás egy idő után repetittív meg unalmassá vállik. Ez viszont réze az egyensújnak így nem tudják megváltoztatni. inkább lenyomok egy két küldetést egy single játékban mint hogy 3 óra játék után elégedeten mondhassam á végre megvan a 200 rozmár orr szőrőm ami a dragonpower páncélhoz kellett.

14.
14.
boldi89
Mostanában elég MMO éhes voltam kipróbáltam sok játékot Aion,Allods stb... Elötte wowztam egy kicsit de valamiért nem kötött le mindenhol kerestem azt a mmorpg játékot ami ki elégiti vágyaimat:) de semmi.Így elkeztem egy új karaktert a wowban most az eléggé leköt és tetszik is.Ráadásul most jön majd valami új kiegészítő és megváltozik az egész világ a wowban +lesz két új faj is de szerintem akinek eddig unalmas volt annak újból érdekes lesz a wow szóval nem hiszem hogy mostanában lesz trónfosztás.
13.
13.
alex512
Kőkemény Warhammer 40k rajongóként nagyon kíváncsi vagyok és alig várom, addig is az Istencsászár óvjon minket a hosszú várakozásban...
12.
12.
Scoo
#11: Olvasom, hogy 2012-ben fog majd megjelenni (mármint a Space marine). Úgyhogy most ezt a játékot el is felejtem szépen, mivel az még nagyon nagyon soká lesz.
11.
11.
HomoLudens
#10: Az a space marine és egyre jóbb lessz az is

http://playstationcommunity.hu/note/3673


A wow-ot szerintem a most fejlesztett Blizzard mmo fogja letaszítani ami állítólag SC MMO. Egy ét hírmórzsából.

De engem sohasem érdekelt melyik van a tronon. Figyeljenek rá oda mindig legyen fejlesztés és jó hangulat ez a lényeg és szerintem ez itt meglessz.
10.
10.
Scoo
Hmm, jól néz ki. Ígéretes. Nem lesz wow gyilkos (bár szerintem előbb utóbb lesz ami letaszítja a wow-ot a trónról, mivel az már annyira régi játék, hogy előbb utóbb az elavultsága miatt váltani fognak a népek) Egyébként azzal a Warhammer játékkal mi van amiben gárdistát kell alakítani tps nézetben és hentelni kell a jónépet?
9.
9.
Adamknight
Én csak akkor próbálom ki, ha ingyenes lesz :D
8.
8.
_Tappancs_
Ez nem semmi..de biztos nem freee:D sajnos..:D Kezd belendülni az mmp piac.:)
6.
6.
Tharathiel
#5: inkább chaos-kocka :D:D
5.
5.
oppenheimer
na még 1 "wow killer", meg zombi-kocka gyártó játék?:D
4.
4.
Extol
Az nagyon odab*szósan néz ki, ha lenne rá keret tuti kipróbálnám
3.
3.
Dark_Temptation
a wow-ot semmi nem fogja letaszítani a trónról ... akárki akármit mond.. évente jön 1 új kiegészítő + 1-2 millió játékos.. amúgy az old republicot énis várom
2.
2.
Tharathiel
Na, hát ezt sokkal jobban várom mint az Old Republicot...WH40k! :D
1.
1.
felegyi
Über a kinézete... eddigi legjobb, még ha nem is vagyok MMO-s
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...