Anyagi problémák a BioShock film körül

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Gore Verbinski producer szerint a BioShock film nagyon drága lesz, s bár próbálnak lefaragni a költségekből, a minőségből semmiképpen sem fognak engedni.
Gore Verbinski producer szerint a BioShock film nagyon drága lesz, s bár próbálnak lefaragni a költségekből, a minőségből semmiképpen sem fognak engedni.



Az IGN kérdezte a Pirates of the Caribbean atyját az új BioShock filmről, amelyet eredetileg Verbinski rendezett volna, most már azonban csak producerként vesz részt a munkálatokban: a feladatot Juan Carlos Fresnadillo, a 28 Weeks Later alkotója vállalta helyette. A jó hír, hogy a BioShock-projekt továbbra is él, de kisebb-nagyobb anyagi problémákkal kell szembenéznie - már megint.

Annak ellenére, hogy a filmet pénzelő Universal Pictures pénzügyi megfontolásból Európába helyezte át a BioShock forgatási helyszínét, a mozi még mindig borzasztóan drága - ezt Verbinski is elismerte. Fresnadillóval folyamatosan gondolkodnak azon, hogyan lehetne spórolni, de a minőségből semmiképpen sem fognak engedni, és egy kőkemény vízalatti horrort fogunk majd kapni az ígéretek szerint - csak felnőtteknek szóló besorolás jöhet szóba, lejjebb nem adják. Verbinskit egyébként nem aggasztja a Prince of Persia film közepes szereplése (amely ennek ellenére is a legtöbb bevételt hozó videojáték alapján készült mozi lett), elsősorban a BioShock kiváló sztorija miatt.
5.
5.
sunstreaker
hátha most sikerül nekik
4.
4.
SWBF2
Amíg pénzt tudnak szerezni ilyen marhaságokra, mint Az emberi százlábú, a Bioshock sincs nagy veszélyben szerintem.
2.
2.
Teuton
Egy a lényeg, hozza vissza a film a játék hangulatát, akkor tuti befizetek a mozisra is :D
1.
1.
Optimus Prime
Verhoeven kezébe kellett volna adni ezt a projectet. Lehet ő már előbb tető alá hozta volna és a feeling is meglenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...