Beyond Black Mesa - fanfilm a HL2 alapján

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 17.
  • Videó
Link másolása
Lelkes amatőr filmkészítőket inspirált a Half-Life 2 világa, úgy döntöttek filmre viszik az előzményként szolgáló Black Mesa incidenst. Be is futott az első teaser.
Lelkes amatőr filmkészítőket inspirált a Half-Life 2 világa, úgy döntöttek filmre viszik az előzményként szolgáló Black Mesa incidenst. Be is futott az első teaser. Nem semmi alkotás lesz ez, holott csak saját maguk által megteremtett költségvetésre számíthattak, ennek ellenére a filmről már most süt a profizmus. Ádáz harcok várhatóak a Combine erőivel, sőt hideglelős horror jeleneteket sem nélkülöznünk majd a végleges alkotásból. Modern akciófilmeket megszégyenítő kameramozgás és hamisítatlan Half-Life hangulat árad az első előzetesből.


Érdemes ellátogatni a készítők honlapjára is, ahol a forgatás kulisszatitkaiba is betekintést nyerhetünk. Valamivel enyhíthetjük legalább a HL2: Episode 3-ig tartó beláthatatlan idő múlását.
24.
24.
IceColdKillah
Ha jól vettem ki akkor már 1200$ költöttek a filmre. Kíváncsi vok hogy a Valve mikor avatkozik be!
22.
22.
Bins
#21: Nekem is az a kedvenc részem:D Ez a videó meg nagyon tetszetős!:D MOndjuk a csávóról vmiért Bear Grylls jut az eszembe nemtom miért:D De jól megvan csinálva, remélem még semmit sem láttunk a kész filmből, na meg azt is hogy kész lesz valamikor az a film:D
20.
20.
YTy
19: kösz, most már világos :D
18.
18.
YTy
Sziasztok, ki az a bőröndös,öltönyös,sunyi pacák akivel néha összefutunk, hallucináljuk és olyan sejtelmes dumája van? (csak a HL 2-vel játszottam)
17.
17.
adriano28
ez anime ?

amugy sztem qrrva jó lesz
15.
15.
Strelok
Ez jó lesz ha kijön,legalábbis remélem
14.
14.
pjoco
A mozifilm is ezer éve készül! :( Mondjuk tuti szar lesz!
13.
13.
Optimus Prime
#12: már '98-ban felfigyelt, de a Valve nem engedte senkinek, hogy belekontárkodjon.



Őszintén a videó alapján nem nagy szám. Egy banditának öltözött csávó rohangál Lamba logóval a karján és menekül, lő, dobál a nem látható ellenségre.
12.
12.
moustache
Na azé ez komoly! Néhány TV csatornán ennek a minőségnek halvány töredékét nem látom, erre jönnek ők és megcsinálják b...szod!!!! Tulajdonképpen ismeri őket valaki, mert ritka nagy tehetségek. Én csupán azt nem értem Hollywood mér nem figyelt fel még a HL-ra????
11.
11.
bledzer
half life univerzum:D:D nagy kedvenc
10.
10.
laca009
és hol van a black mesa source ... azzal lehetne leg inkább enyhíteni az ep3-ig tartó időt
9.
9.
K2 The Highest
Hazajövök és mit látok?:) Egy k*rva jó hírt és egy jó videót:)
6.
6.
LiMiT
Jó lenne ha valamilyen módon újra láthatnánk Shephardöt a következő HL részekben...márha kijön még a köetkező 10 évben. Amúgy nagyon ütős kis kedvcsináló. Ilyenkor bánom hogy nincs meg mondjuk az Orange Box, mert egyből kitolnám újra a HL-t :(
5.
5.
iNKARNATE
#4: HL Opposing Force kieg főszereplője, kommandósok közül az egyikakit az incidens felszámolására és a túlélők likvidálására küldtek.
4.
4.
Moldren
Ki is ez az Adrian Shephard?

Portalban a keyboardos easter egg is róla van
3.
3.
Dark_Temptation
ez qva jól néz ki ! :) azt a mindenit :)
1.
1.
DarkKony
jól néz ki...kíváncsi leszek rá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...