A Namco vs. Capcom két külön játékot takar?

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 20.
  • Pletyka
Link másolása
Miután pár hete a Capcom vezére, Yoshinori Ono és a Namco fejese, Katshuhiro Harada közösen mulatozott Las Vegasban, talán egy összevont verekedős játék készül?
Miután pár hete a Capcom vezére, Yoshinori Ono és a Namco Bandai fejese, Katshuhiro Harada közösen mulatozott Las Vegasban, talán egy összevont verekedős játék készül? Folyt a prémium kategóriás pezsgő, pörgött a rulettasztal, társalkodónőik csak az óhajukat lesték, mégis mit kamatoztatunk ebből a baráti pacsizásból mi, a játékosok? A Gameinformer szerint egy unikum verekedős játékot jelentenek be, amely összehozza a Street Fighter és a Tekken sorozat népszerű hőseit egy közös csihi-puhi keretén belül. Állítólag a hétvégi Comic-Conon már le is rántják a leplet a Namco vs. Capcom játékról.


Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor olyan crossover van készülőben, amitől a két sorozat rajongói egyaránt leteszik a hajukat. Ám bizonyos források szerint nem csak egy, hanem rögtön két bunyós cím is készül a Capcom és a Namco tolmácsolásában. Pontos részletek még nem ismertek, az bizonyos, hogy grafikailag mindenképp jól járunk, hiszen a Capcomnak ott van a Street Fighter 4 cell-shaded motorja, míg a Namconak a Tekken 6 briliáns engine-je. Talán pont úgy jutottak alkohol-mámoros kézfogáshoz, hogy a két játék külön részeit más és más motoruk hajtja majd?

Az biztos, hogy Yoshinori Ono vállát már nem nyomja a SF4 munkálatai, hiszen a Super kiadás után pont ráérne a fent nevezett crossovert pátyolgatni.
1.
1.
Norbi-wan
Hát ennek örülnénk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...