Thor: The Videogame - hivatalosan is bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Marvel híres képregényhőse a mozifilmmel egy időben konzolokon is tiszteletét teszi egy harmadik személyű akciójátékban, ezt ma a Sega hivatalosan is megerősítette.
A Marvel híres képregényhőse a mozifilmmel egy időben konzolokon is tiszteletét teszi egy harmadik személyű akciójátékban, ezt ma a Sega hivatalosan is megerősítette. A 2011 nyarán a boltokba kerülő játékadaptációban elmerülhetünk a Thor-univerzumban, amelyet az Eisner-díjas képregényíró, Matt Fraction története alapoz meg. Az úriember egyébként tanáccsal látja el fejlesztőket és a filmkészítőket egyaránt, hogy a lehető leghitelesebben vissza tudják adni a füzetek hangulatát.


A skandináv mítoszok megelevenednek, többféle harci stratégiát vonultathatunk fel a siker érdekében az elemi erővel támadó ellenségekkel szemben. A legendák lényei lesnek ránk, szerencsére a vikingek hírhedt pörölye, a Mjolnir hatalmat ad nekünk, hogy olyan elemeknek parancsoljunk, mint a mennydörgés, a vihar és a villámlás. A látványos harc szinte lételemünk lesz Thort irányítva, ám bátorsággal, fokozatos fejlődéssel, új képességek tanulásával szinte legyőzhetetlenek leszünk.

Minden változatot az adott platformra igazítják. A PS3 és az Xbox 360-as verziók a látvány mellett markáns közelharci kombókra, távolsági fegyverekre és kalapácsunkkal elemi pusztítást vihetünk végbe, korrekt irányítási metódussal megáldva. A Wii-s, PSP-s és DS-es változatok igazi képregényes látványvilágot kapnak, számos új tartalom mellett, a viking mitológia minden csodás vonásával. A Marvel Studios a fimmel kiegészítve remélhetőleg az átlagnál jobb megvalósítással látja el Thort.
9.
9.
Capo
szerintem jó, főleg, hogy ps3 és boxra közelharci kombókra, távolsági fegyverekre és kalapácsunkkal elemi pusztítást vihetünk végbe, korrekt irányítással megáldva.

szerintem semmiképp nem kell még pálcát törni felette.

és Matt Fraction se kis név a szakmában.bízom benne, hogy jó gáme-t hoznak össze.
8.
8.
Kocsis92
7.
7.
Tharathiel
#3: Hát nagyon mást nem csinálhat a kalapáccsal, mert ez a Skandináv mondakörből származó mítosz, így kötve van a kezük ilyen téren...de egyébként nagyon jó a Skandináv mitológia, szóval ha jól csinálják meg, akkor nem kell félnünk! =) Egyébként Tolkien is ebből merített amikor megalkotta Középfölde legendáit! :D
6.
6.
Dw
Nem tudom mit várjak tőle, de remélem PC re nem csak EMU val jön, mert az akkora halálozási aránnyal járna, ami nagyobb az élet halálozási rátájánál. Győzzetek meg hogy élvezhető lesz.
5.
5.
Giga0509
Fasza.Remélem lesz olyan jó mint az X-men Origins Wolverine.
4.
4.
Tylon_Stone
Csak kifelejtették azt, h a Mjolnir-al istent is lehet ölni.

Képregényét még nem olvastam de már találkoztam vele a Bosszú Angyalai című képregényben.

Ha olyan lesz mint a Wolverine game akkor nekem tetszeni fog.
3.
3.
AkosTorok88
...olyan elemeknek parancsoljunk, mint a mennydörgés, a vihar és a villámlás...

Kicsit egysíkúnak tűnik nekem ez a három képesség,bár még nem volt szerencsém ehhez a képregényhez....Kíváncsi leszek rá...
2.
2.
tronlegacy
A thornál nagyobb baromságú mitoszt vagy mit még nem hallottam uuuuu
1.
1.
izomkukac
de jó hogy ez is jön pc-re :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...