Augusztus végén jön a Dead Rising 2: Case Zero

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Augusztus végén válik letölthetővé a Dead Rising 2: Case Zero; a Comic-Conon az is kiderült, hogy a játék eredetileg egy vidámparkban játszódott volna.
Augusztus végén válik letölthetővé a Dead Rising 2: Case Zero; a Comic-Conon az is kiderült, hogy a játék eredetileg egy vidámparkban játszódott volna.

Ugrás a galériához

A Case Zero a Dead Rising első és második része közötti történéseket meséli el, a Capcom ezzel az önállóan is futtatható előzményjátékkal akarja összekötni a két játék eseményeit. Chuck Green megszökik Still Creekből, s lánya nyomába ered - ha minden igaz, a történet során kiderül, hogyan köt ki hősünk a Dead Rising 2 kaszinóvárosában. A játék 400 Microsoft Pontba fog kerülni, s augusztus 31-én válik letölthetővé az Xbox Live-ról.

A Comic-Conon Keiji Inafune, a sorozat atyja is beszélt egy picit a folytatásról, itt emlékezett meg a Dead Rising 2 eredeti helyszínéről, amely az első elképzelések szerint egy Disneyland-szerű vidámpark lett volna. Egy ilyen helyszín már önmagában ironikusnak hat egy efféle anyagban, ezt pedig Inafune állítása szerint ki is használták volna, később viszont elkaszálták az ötletet. Szerencsére. Mint ismeretes, nem sokkal később mozikba került a Zombieland című film, amely szintén egy vidámparkos jelenettel ért véget, s Inafune biztos abban, hogy ötletlopással vádolták volna őket.

Maradt tehát a kaszinóváros. "Mivel Japánban nincsenek az amerikaihoz hasonló bevásárlóközpontok, az első rész munkálatai alatt sokat utaztunk, hogy megfigyelhessük őket - akkor jött az ötlet, hogy ha kaszinóvárosban játszódna a játék, annyit járnánk Las Vegasban, amennyit akarunk" - emlékezett vissza Inafune az ötlet eredetére. A Dead Rising szeptember végén kerül boltokba.

8.
8.
Fr33K
Igen...Az......

Egyéb 5let? :)
7.
7.
izomkukac
a kinti képnek a bal alsó részénél egy fasz van?
6.
6.
simon 555
#5: hát remélem is,hogy jonni fog.
5.
5.
givi6
#4: mivel ezt Japánok csinálják, lehet, hogy hamarosan jön az a hír, hogy vagy egy időbe, vagy előbb jön a ps store-ba...

de megkell hagyni, hogy játék "kinézetét" az Amerikaiaktól kapták...

...képesek voltak elmenni Los Angelesbe....
4.
4.
simon 555
és mi lesz a PS3-al?

arra nem adják ki az előzményt?:(
3.
3.
Mortician
#2: Nem kell hozzá egyik se, önállóan futtatható. És igen, hamarabb megjelenik, mint a Dead Rising 2.
2.
2.
renato999
Akkor ez még a full játék elött megjelenik, és nem is kell hozzá a játék ?
1.
1.
Mortician
400 MS Pont? Az egész korrektnek tűnik, de kérdés, hogy milyen hosszú a játékidő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...