Új eszközökkel büntetnek a Halo: Reachben

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Retteghetnek azok a multis játékosok, akik a vesztes meccs vége előtt kilépkednek a játékból, a Bungie tervei szerint végleg megszűnik ez a negatív élmény.
Retteghetnek azok a multis játékosok, akik a vesztes meccs vége előtt kilépkednek a játékból, a Bungie tervei szerint végleg megszűnik ez a negatív élmény. Eddig általános dilemmának számított az online menetek kapcsán, hogy némely, vesztésre álló csalók úgy törnek borsot mások orra alá, hogy többször kilépkednek még a round befejezése előtt, ezzel megakadályozva azt, hogy statisztikájuk romoljon. A Halo: Reachben ennek orvoslására fejlesztett ki egy rendszert a Bungie.


A stúdió közösségi igazgatója, Brian Jarrard szerint virtuálisan megbélyegzik a quittereket, ezzel tudatva a többi becsületes játékossal, hogy milyen cserfes személlyel állnak szemben.

"Azt hiszem, a játékosok örülni fognak annak a kezdeményezésnek, hogy büntetni fogjuk azokat, akik többször is kilépkednek a játékból, ami végül is nem kimondottan csalás, de igen negatív élményekkel sulykolja a többieket. Mi tényleg új eszközöket mutatunk majd be azok kárára, akiknél ez rendszeresen előfordul, majd végleges eltávolítani őket a közösségből."

Jarrard nem részletezte, hogy pontosan miként működik ez majd a valóságban, mindenesetre jó érzés, hogy szeptember 14-e után biztonságban lehetünk. A Bungie egyébként már befejezte a Halo: Reach munkálatait, semmi sem gátolhatja meg őket abban, hogy a nevezett időpontban boltokba kerülhessen a játék.
13.
13.
KI4IDeM
halo 3 ban a kilépkedők azt csinálják, hogy minden 2. vagy 3. meccsből kilépnek. Nem hiszem, hogy ti is ennyiszer lépnétek ki az egyéb elfoglaltságok miatt:D
12.
12.
DanThomas
#3: hányszor volt már, hogy simán nyertes meccs közepén ki kellett lépnem, suli meg egyéb kötelességek miatt.... -.- MW2ben jól csinálják, de azért ez sem tökéletes.. és nem is lesz ilyen, max ha gondolatosvasás bentlesz a játékokban
10.
10.
KI4IDeM
egyszerűen megoldhatja aki ki akar lépni. guide, dashboard:D vagy csak box reboot.
9.
9.
Killió
"...ezzel megakadályozva azt, hogy statisztikájuk romoljon."

Ezeknek azonnal romoljon le a statisztikájuk.



#2: Igazad van, szerintem úgy kéne megoldani, h csak azok kapják ezt, meg akik RÁ NYOMNAK a kilépésre.
7.
7.
bzsp
csak aztán tényleg csináljanak is vmit, nem úgy mint a Halo 3 ban.
6.
6.
Gt17
Hát a legszarabb ilyen dolog a fifába van...Lenyomod a meccset úgy a második félidő közepéig hogy döntetlen aztán rúgsz 1 gólt és ennyi a végét már meg se várja rohadjon meg.....
4.
4.
mephi
Nem akarok gonoszkodni, de ehhez ennyi idő kellett? Jópár játékban ezt megoldották már :)
3.
3.
wildláma
mint pl a MW2-ben, ott is olyanok mint a patkányok a süllyedő hajón. ott úgy oldották meg ha valaki kilép az a statisztikában vesztést számol, de azt nem értem akkor miért lépnek ki ha ugyan ott tartanak
2.
2.
tjames
Az elgondolás jó, csak nehogy a szerverhibábó adódó szétkapcsolások is így járjanak. Minden játéknál előfordul, hogy egyszer csak kivágja az embert a rendszer. Jó lenne ha ezért nem kapnánk "barackot" a fejünkre :)

És itt most általánosságban besézltem, nem cska a Héjláúról. Minden játéknál be lehetne ezt vezetni amúgy. Sok bosszúságot okoztak már nekem is az ilyen "menekülő emberek"
1.
1.
K.G.
Jó ötlet! Lépjenek csak fel ellenük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...