Újabb részletek a Worms Reloadedből

Kitörő örömmel fogadtuk a játék bejelentésekkor, hogy a 3D-s vadhajtások után a Worms visszatér a kétdimenziós gyökerekhez számítógépeken. Ma egy vadiúj trailert és további infókat tudunk megosztani a nagyközönséggel.

Az igazi rajongók egyöntetű véleménye szerint, az elmúlt évek háromdésedett vadhajtásai nem igazán nyerték el a sorozatot kezdetek óta ismerő és szerető fanjainak tetszését. Szerencsére a Team 17 idejében észbe kapott, és a Worms Reloadeddel pont azt ragadják meg, mely a szériát nagyjá tették. Igazi 2D-s hadszínterek, elképesztő beszólások, folyamatos humor és taktika.

Steamen augusztus 26-án válik elérhetővé a játék. Kapunk hatvannál is több küldetést a Warzone névre keresztelt kampányban, amiket akár a Bodycount játékmódban is nyomhatunk, ha kedvünk tartja. 45-nél is több fegyvert vethetünk be kukacainkkal, melyek lefedik a teljes Worms sorozatban található arzenált. Saját magunk is alkothatunk pályákat a könnyen kezelhető szerkesztői felület segítségével, a sikerek után pénz kapunk, mellyel tovább szabhatjuk testre a játékot.

A legújabb trailer pont ezekre az új fícsörökre hívja fel a figyelmet. Ha még ma előrendeled Steamen, akkor 10 százalék kedvezményt kapsz. Kukacok, előre!

18 komment - szólj hozzá!