Itt a Nuclear Dawn előzetese

Link másolása
A Nuclear Dawn modern kori újragondolása már csak nyomokban emlékeztet a néhai PS-es részre. Igazi kereskedelmi cucc lesz, hőseinket izometrikus nézetből is terelgethetjük. A poszt-apokaliptikus világnézet elég felkapott téma manapság és a Source Engine még ma is képes meglepetésekre.

Megjelent az első mozgókép az InterWave (Stargate: The Last Stand) első, mondhatni kereskedelmi játékáról a Nuclear Dawn. A poszt-apokaliptikus sci-fi játék FPS és RTS keveréke lesz. Két frakció oldalán harcolhatunk Empire és Consortium. 4 osztály szerepel benne, mely további 3 al-osztályt és felszerelést kap, valamint rengeteg fegyvert és egyéb kütyüt. Mindezt, ha igaz RTS nézetből rendezgethetjük. A játék csak multis és co-op résszel érkezik. A kiöregedni nem akaró Source Engine-t használja majd és valószínűleg Steam Only játék lesz. Ehhez érkezett egy meglehetősen hangulatos előzetes, remek zenei aláfestéssel:

6.
6.
shooter1234
Olyan Quake Wars Enemy territory-nak tűnik, gyengébb kivitelben.
5.
5.
Optimus Prime
Az IronGrip is erre a szisztémára épít: TPS-FPS kombináció. Az ötlet és a kivitelezés jó, csak valahogy a játékosok többségének nem jön be. :/
4.
4.
lazerus
#2: Egyetértek.. Nekem sem nagyon jön be. Poszt apokaliptikusnak elég gyengus lesz..
2.
2.
papailajos
1.
1.
gamerplayer
elég gyengusnak fest...talán majd az RTS fanoknak bejön:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...