Kukában landolt a modernkori Prince of Persia

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoftnál is születnek néha eléggé elvetemült ötletek, bár egy modern Prince of Persia még nem is hangzik annyira durvának. A modernt pedig úgy értjük, hogy a jelenkorban játszódó, bár a Ubisoft ennél még tovább is ment: egyenesen poszt-apokaliptikus világot képzeltek el.

Elképzelhető, hogy Jonathan Jacques-Belletête nem különösebben jó viszonyban vált el a Ubisofttól (az úriember most az Eidos munkatársa), ugyanis kiteregette, hogy egykori cége egy elég drasztikus Prince of Persia újítást szeretett volna.


Egészen konkrétan a mai modern világba szerették volna áthelyezni a Prince of Persia játékmenetét. Úgy képzelték el, hogy egy, a Holnapután című film világához hasonló poszt-apokaliptikus környezetbe helyeznék a már jól ismert Prince-típusú ugrálást, platformozást és harcot, csak éppen hó helyett homokkal. Végül aztán az előző, alcím nélküli cell-shaded technológiával készült Prince of Persia és az Assassin's Creed fejlesztése miatt félredobták ezt a tervet, s valószínűleg addig nem is fogják elővenni, míg az utóbbi sorozat fut - ha egyáltalán előveszik még valaha.

18.
18.
Jinbobo
#17: rondának nem mondanám, inkább csak nem kiemelkedő. Hidd el, van benne szikra! A demó túl rövid lett és inkább az irányítás betanulása volt a cél, hogy ne keljen egy külön tutoriál módot kitalálni a teljes verzióba! A trailer alapján jó game lesz! A Namco-Bandai páros amúgy sem szok rossz játékokat kiadni! Én speciál várom! A Prince of persia a Warrior withinnel volt a csúcson, azóta csak ismételget. A történet változik, a játékmenet nem! Már ideje lenne újítaniuk, de azért ne ennyire...
17.
17.
vetusko
Az Enslaved demoját már le lehet tölteni Playstation Network-ről: kipróbáltam, és meg sem közelíti sem a PoP-ot sem Assassin's Creedet... Szerintem konkrétan még ronda is...
16.
16.
LtK
#14: nekem amíg csak infók meg pár kép volt róla tetszett... de amint megkaptuk a gameplay videót.... hát tényleg nem nagy durranás, teljesen átlagos.
15.
15.
ilor14
off azt amit lájkolok az hova kerül be?
on hát elég érdekes ötlet xD
14.
14.
K/G.
#13: Nem, eléggé különbözik a két játék (már mint a fiktív PoP és az Enslaved) az én fejemben. Az Enslaved, bár csak videók alapján, de nem nagy durranás.
13.
13.
mnmn1
#3: az is lett: Enslaved :D
12.
12.
givi6
ez kb olyan mintha a fable-t is modernkorba raknák..
mindig kitalálnak ilyen bénaságot, más ha egy ugrálós játékot csinálnak és más ha pop-t "modernbe" teszik...
11.
11.
tjames
#8: Prince of Mare Nubium: Sands of Luna
:)
Amúgy az 5let nekem tetszene...egy ilyen yamakasi formájában, és NEM PoP néven.
10.
10.
Macifasz
Baromság. A lelkét, az egész szellemiségét gyilkolták volna meg a PoP mítosznak ezzel a modern korral. Hála az égnek elvetették.
Persze, egy modern kori ugrálda jól hangzik, bár sztem a Mirror's Edge tökéletes erre a célra, de egy TPS nézetes modern ugráldát is megnéznék. Csak nem Prince of Persia alatt.
9.
9.
Netsu
Helyes. Maradjon is ott.
8.
8.
NECROSMOKE
szerintem jobb is,hogy elálltak az a terv mellöl.Mert ez nagy baromságnak hangzik,unalmukban azt sem tudják már,hogy mit újitsanak a sorozaton.Még a végén kimegyünk az űrbe is a hercegel.A cime meg az lecc,hogy Prine of Persia:The Sands of Moon...lol
7.
7.
Robbie17
Prince Of Persia nevet elhagyva nekem tetszene sőt tuti beszereztem volna :D
Mondjuk most itt az Enslaved ami egy kicsit hasonlít erre a dologra.
6.
6.
Top Secret
Jó ez igy nem kell modern kori.
3.
3.
K/G.
Pedig nekem tetszik az ötlet, csak nem PoP névvel, de kiváló játék lehetett volna.
1.
1.
McDuff
"csak éppen hó helyett homokkal."

fordítva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...