PlayStation Move puska-kiegészítő érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 27.
  • Hardver
Link másolása
Joggal örülhetünk az ICON cég által gyártott PS3 Move Battle Rifle kiegészítőnek, hiszen ebből nyugodtan következtethetünk arra, hogy a lövöldözős játékokban is tetemes részt vállal majd a jövőben a Sony mozgásérzékelős kontrollerje.

A frissiben napvilágot látott puskát formáló Move-kiegészítővel stílusosan tudjuk elkenni a rosszfiúk arcát a Killzone 3-ban, vagy a SOCOM 4-ben. Semmit nem kell tennünk, csupán rácsatolni a Move fagyiját egyetlen pattintással, majd indulhat is a tömegoszlatás, húzhatjuk a ravaszt, ameddig a csövön kifér.

Az Amazon.com-on egyébként már megrendelhető a Battle Rifle potom 29.99 dollárért, ám akik az oldalfegyvereket is szeretik, számukra jól jön a PS3 Move Precision Shot névre keresztelt pisztoly-kiegészítő. Minden egyéb, elegánsabb lövéseket megkövetelő (kegyelemlövés, sorozatos fejlövések) akciónál jön jól, mindezt 24.99 dollárért.

A két cucc szinte kötelező lesz a lövöldözős játékok szerelmeseinek, november 10-e után pedig már szállítják is. Ezügyben nem árt nyaggatni kedvenc helyi szoftverboltodat!

27.
27.
lukaka
NEM TOM MIT VAGYTOK UGY ODA A HÁBORUBA SE EGÉRREL CÉLOZNAK ÉS OTT IS LÖNEK MELLÉ EGY JÁTÉBA AZ A JO HA VAN KIHIVÁS NEM AZ HA MINDENKIT KILÖSZ EGY HEADSHOTTAL
26.
26.
quad_cell
#22: Ha probáltad a Move -ot akkor tudod nagyon precíc, kérlek majd olvass utána. A kéz remegés meg totál igaz, és ettől egy kicsit jobban is hasonlít a valós kommandózásra, mint egy sík lap amin maszatolunk csak.... Abszolute jó az egér sokat játszottam vele, de már egy kicsit uncsi ez a PC+EGÉR rágcsáló hiszti... :) De minden tiszteletem a PC és Konzolos fanokért. Játék az egész....
25.
25.
tabu3x
#22: Azt nagyon jól tudom, hogyan is müxik az egerészés. Ez nem stukker amit ki kell tartani (kb 5 perc után nyilván lerohadna bárkinek a keze), hanem itten volna egy puska tussal. Tudod, azt be lehet támasztani, nem fog az remegni:-)
24.
24.
SHARKocska
NEKEM is tetszik ahogy igy nezegetem nekem nincs PS3-am :( de unokatesomnak van mondta hogy szeretne venni iet!
23.
23.
Jinbobo
Ez nem lehet rossz! De majd kiderül! Gondolom olyan lesz mint a régi NES időkben amikor még a Duck hunt volt a divat. Na persze nem egészen olyan, de anno is ilyen volt az elképzelés. Kíváncsi leszek rá! Háború lesz a szobába!
22.
22.
Quent1n
#17: És szerinted egy ilyen puska az pontosabb mint az egér+bill kombó? Hát grat... :P
Próbálj meg egy céltáblára egy kitartott puskával lőni 10x a közepébe, én meg odapozicionálom az egeret és akár 1000X is a közepébe lövök. Gondold ezt végig. Tény és való, hogy az egér+bill nem olyan feelinges mint bármilyen kontroller, de hogy mindnél pontosabb, gyorsabb és precízebb, azzal nem nagyon lehet vitába szállni. Szerintem.
21.
21.
Kerik
Na ha pornojátékokhoz is lesz move akkor nem tom mit csinálok XD
20.
20.
Top Secret
OOO lesz itt kard is meg minden kutyafüle!!!
19.
19.
noswear
szerintem pff:D:D:D:D SEGA for life!:D
17.
17.
tabu3x
#14: Igen, ott lapul a Navigation kontroller is! Szerintem, hihetlen könnyebbség lesz így mozogni, mert a jót könnyű megszokni:-)
Egyébként pedig, a SOCOM és Killzone után jöhetne egy-két multplatform cím is (közös szerverrel persze), csak hogy a PC fanok a saját bőrükön tapasztalják meg: FPS-ben van már gyorsabb, pontosabb az bill + egér kombónál:-)
16.
16.
deviques
Nem azért de már egy ideje lehet kapni az amazonon ennél sokkal élethűbb gépfegyvert 19.90 Euroért. Úgyhogy ez nem nagy újdonság.
15.
15.
deviques
Nem azért de már egy ideje lehet kapni az amazonon ennél sokkal élethűbb gépfegyvert 19.90 Euroért. Úgyhogy ez nem nagy újdonság.
14.
14.
andris1464
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a géppuska hátuljába be van építve egy navigation controller is, de akkor a cuccost bal kézzel kéne fogni? Egy jobbkezes ember pont fordítva fogná! Érdekes lesz átszokni jobb hüvelykujjra, hogy mozogj...
13.
13.
Pazzi
#1: a kacsavadászat annak idején nagyon nagy volt nálunk az egész család elvolt vele heteken / hónapokon keresztül nagy királyság volt :D de azért lehet h itt már komolyabb gammákkal is el fogunk szórakozni :D várjuk várjuk de a puska sztem is kicsit "gagyi" de ki tudja lehet h haverokkal arra is rá fogunk "flesselni" :D reméljük...
12.
12.
K/G.
#4: Beszkenneld a G36odat, és azt fogod a kezedben. Ennyi.
11.
11.
Vincenzo
A puskánál a navigation szerintem pont jó helyen van és azzal tök jó is lehet játszani, egyetlan dolog ami kicsit hülyén néz ki benne, hogy a tár nem a helyén van. A pisztoly meg überjól néz ki csak lehetetlen vele rendesen és kényelmesen játszani, ugyanis a pisztolyt két kézzel kell fogni és akkor a harmadik kezeddel kéne a navigation/dualshock3-mat irányítani, olyan meg szerintem kevés embernek van.
10.
10.
Oliv3r
nagyon baba, gondolom sokkal kényelmesebb így lövöldözni, mint amikor csak a fagyi meg navigation kontroller van a kezedben. tetszik!
9.
9.
kevinbutler
#8: szerintem a tüzelésre célzott azt nem tudom, hogy oldják meg gombok nélkül normálisan
8.
8.
lacko6
#4: műanyag puska mozgásérzékelővel :D XD
7.
7.
chris360
Nekem is bosom van de ezt ki probálnám!!
6.
6.
The Lone Drow
Na ezek igen bejövős cuccok :)

Dead Space Wii-s verziójához stílusos lenne egy plazmavágó ilyesmi megoldással :D
5.
5.
kevinbutler
Ejj de hülye helyen van az a navigation controller, a pisztolyos viszont jó, ezzel a hc gamerek is biztos ellesznek, szerzek majd én is
4.
4.
tjames
#3: És nem is baj ez. HD-ban lövöldözni jó lehet!
Bár én X360 tulaj vagyok, de a kinekten ennek mi lehet az ellenfele? Mutatóujj előre, hüvelykujj felfele, aztán fel le mozgatásával "tüzelek"???
Azért ez pffff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...