Duke Nukem demó-kód a Borderlands GOTY mellé

  • Írta: InGen
  • 2010. október 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gearbox bejelentette, hogy az egyébként is kívánatos Borderlands Game of the Year Edition kiadás mellé odarámolnak egy exkluzív kódot a Duke Nukem demó letöltéséhez. De mindez nem azt jelenti, hogy mostanában érkezne a Duke régóta várt kipróbálható verziója.

Október 12-én jelenik meg a Borderlands GOTY csomag, mely tartalmazza az eredeti játékot, s az összes azóta megjelent DLC-t, így aki esetleg korábban kihagyta volna ezt a remek anyagot, az most a kibővített tartalommal együtt vetheti bele magát a szörnyirtásba. Még jobb hír azonban, hogy minden GOTY vásárló kap egy exkluzív letöltési kódot a Duke Nukem Forever demójához.


Ez viszont nem azt jelenti, hogy a Duke demó is megjelenik valamikor októberben. A Gearbox egyelőre annyit árult el, hogy a kipróbálható verzió tényleg a teljes játék előtt jön majd, valamikor 2011-ben. A kód tehát "csak" arra jó, hogy majd ha tényleg megjelenik a demó, akkor a Borderlands GOTY vásárlók mindenki előtt próbálhatják ki.

A Borderlands GOTY Edition egyszerre érkezik PC-n, Xbox 360-on és PS3-on, a konzolokra 60, míg a PC-re 50 dolláros áron.

8.
8.
NereusLaceee
Király! Akkor majd megveszem a GOTY-t, amúgy is meg akartam már venni, mert kiemelkedő játék lett.
7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
Szudzsio
Én már alig várom :D Hol vannak a régi szép idők mikor Duke Nukem 3d vel toltam neki 486 oson...
5.
5.
Horvi14
beszarok! ez biztos vmi vicc XD
4.
4.
Matt8888
na tudod abból mennyi lesz? hogy nem fog kiszivárogni ! ? semmi szóval nem hinném hogy majd ott azon a napon ne rakná fel valaki is a netre meg amúgy is a fanatikusok nem hagyák annyiban szóval csak időkérdése a dolognak :D
3.
3.
deviques
A héten akartam megvenni, de mostmár csak megvárom a GOTY-t
2.
2.
pjoco
Pedig marha jó játék! Most is fent van a gépen!
1.
1.
Top Secret
Hát nem fogok szaladni megvenni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...