Rekordokat döntöget a FIFA 11

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 6.
  • Hír
Link másolása
Jól sikerült a FIFA 11 rajtja, az Electronic Arts szerint az európai és az amerikai eladások alapján a játék minden idők legjobban nyitó sportjátéka lett. Az új FIFA már 150 millió dollárt hozott a készítők konyhájára, pedig szeptember 28-án kezdték el a boltok először árulni.

Az Electronic Arts-nak sosem kellett panaszkodnia, ha a FIFA-ról volt szó, jó esetben évente két alkalommal is több millió példányt tudtak elpasszolni a focijátékaikból. Öt hónapja, hogy a megjelent a vébé hivatalos játéka, a 2010 FIFA World Cup South Africa, a FIFA 11 mégis óriási rajtot produkált.

A bejelentés szerint a létező összes platformra megjelent játékból már több mint 2,6 millió példány kelt el, ezzel pedig a FIFA 11 mindenidők leggyorsabban fogyó sportjátéka lett. Nem mellesleg a siker csinos összeget hozott össze az Electronic Arts-nak: 150 millió dollárral már biztosan számolhatnak, és valószínűleg lesz még folytatás is, elvégre a játék csak néhány napja, szeptember 28-a óta kapható.

A kiadó egyébként azt is megjegyezte: többek között az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és Olaszországban is rekorderek lettek ezzel a kezdéssel. Hovatovább október első két napja az "EA Sports online játékos történetének legaktívabb időszaka" volt, 18,6 millió online meccsből 11,3 milliót az új FIFA-ban játszottak le.

26.
26.
dcarnold
Hát meg éri megvenni nagyon jó lett szerintem! kíváncsi leszek majd kb 5 év múlva milyen lesz a fifa.
25.
25.
arshavin23
#24: Bocsi,ez a 16 hsz-re ment :p
24.
24.
arshavin23
#15: Figyu,az egy dolog hogy te nem kedveled a focit vagy bármely sportjátékot,de a többi ember,aki megvette,az szereti.Én imádon a Focit,és minden évben meg is veszem,de mondjuk ha valaki a Madden-t szereti,akkor azt vesz minden évben.Szóval valakinek bejön valakinek nem.Van ilyen.
23.
23.
p.balou
Anno, spannal kormánnyal fifáztunk :D Az kiráááály volt!
22.
22.
SLi
#14: Jó hát én se azt mondtam h lehetetlen :), de mióta kontrollert használok jobban élvezem a játékot, kényelmesen lehet például cselezni ami nehezebb szinten jól tud jönni.
18.
18.
nasario
#14: Végülis lehet Billel játszani (gép ellen) De neten összepakólnának az tuti :) Arrol nem is beszélve hogy a cseleket 90% megse lehet csinálni csak 1 jooo kontrollerrel.
15.
15.
Macifasz
#12: Most PC-re is nagyon jó lett. Végre, nem csak üres szavak voltak az ígéretek.
14.
14.
Macifasz
#13: Már akinek. Én professinal szinten, nagyon lazán és könnyen játszom. Igaz, a lövésnél néha-néha elvétem a célt, de még így is vezetem a bajnokságot, állok a kupákban stb. Mondjuk én világ életemben billel nyomtam a focis játékokat, és sohasem volt gondom.
13.
13.
SLi
#10: Érdemes lenne venned egy konrollert PC-hez, rengeteg kínlódást megspórolnál magadnak. 2010-ben billel játszani egy sport játékot kész önkínzás.
12.
12.
bzsp
jó lett a fifa (konzolon), nem csodálom, h rekordokat döntöget :)
11.
11.
zoli12i
én ezt a fifát most kihagyom !
10.
10.
miki1105
pc-re katasztrófa lett szerintem bizonyos szemszögből nézve, mivel pc-re csak ágy átíratott kaptunk ami fölötéb idegesítő az az irányítás megvettem nem kis összegért és kb 2 órahosszát kinlódtam mire rájöttem hogy mi micsoda jó nagynehezen sikerült elindítom már a menü is rosz hogy xbox kontrolleres az egész, cselezni nem lehet mivel numerikusra lett kiosztva tehát bilin kb egy kilométert kell nyújtózkodni hogy tudj cselezni közbe figyelj nehogy elvegyék a labdát, tehát aki megszokta pc billentyűzeten a szokásos wasd shift c felállást annak katasztrófális szerintem az irányítás. maga a játék jó lett nagyon tetszik végre jó nehéz de sok minden hiányzik belőle de szerintem ez az én beütésem (sehol semmi ujságos kérdés nekem tetszet) szó ami szó ha normálisan megírták volna pc-re is akkor ez lenne mindenidők legjobb fifája
u.i.: az is jó lenne ha nem fagyna ki win7 alatt nagyon idegesítő egy kemény meccs után
9.
9.
nasario
Nagyon joo lett..a legjobb FIFA eddig.De a legjobb benne mikor Real-Barca mecsre felrakod szurkolásként hogy puta barca puta barca :)
8.
8.
arshavin23
Jó játék,csak az a bajom a Fifákkal,hogy 1 hét játszás után megunom az egészet.De amúgy tényleg jó játék,de a PESre kíváncsi leszek,a PES nekem jobban bejött a Demo alapján.
7.
7.
p.balou
4: Annyi a különbség, hogy a Reach 360 exklúzív. :)
Nekem nagyon bugos a game!! A bíró átmegy a játékoson, ha közelebbről mutatják az embereket, hirtelen oda teleportálódnak... Különös. No meg a hologramm játékosok :DDDD Amikor leveszi mellel és benne marad XDDD Torghelle megteheti! :D De ezek annyira szórakoztatóak, hogy nem is tudok a srácokra haragudni :D
6.
6.
Kriccs
Marha jó a játék, kivéve: A védő akkorát taszít rajtad, hogy az simán buktatás és piroslap, DE SEMMI!! 3 gamepaddel nem tudod elindítani ezt a sz@rt, mert lefagy. Bravo EA, jöjjön már a patch! (f1 2010nél is nagyon várom)
5.
5.
hala
2. Lehet csak amikor létrehozod az új menedzser módot és ki kell választani hogy profi vagy mi akk ott lesz hogy Mi-érték vagy valami ilyesmi.
4.
4.
StormForHell
Amúgy nem vártam rosszabbat a fifától, de nem vagyok focirajongó, amúgy a Halo Reach is ennyit hozott nem?
3.
3.
Top Secret
Na ezt NEM vártam a fifatól én a cod eladására leszek kíváncsi!
2.
2.
noswear
Csak azt nem értem hogy Tournament és Manager módban miért nem tudunk egymás ellen játszani?:S
1.
1.
Gt17
Nekem 1 bajom van az idei fifával.A csapatjáték csatlakozási módja, elég gáz.Mikor várakozni kell a csapatkapitányra,ő meg kb 10 percig állítgatja az alakzatot,néha nagyon idegesítő,meg hát néha kifogom a ,,nagy játékosokat'' kapussal félpájáig szalad,hátvéddel lesen van....de ez már nem a játék hibája.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...