Megvan az Uncharted-mozi rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 10.
  • Cooltúra
Link másolása
David O. Russell ugyan korábban is kacsintgatott az Uncharted-film elkészítése felé, akkor azonban egy másik projekt miatt nem vállalta el a rendezést. Azóta történt ez-az, Russell például mégis lemondta a korábbi mozit, s helyette aláírt a Sony-nál az Uncharted munkálataihoz - tudjátok követni?

Russell-lel korábban már tárgyalt a Sony a filmről, akkor azonban a rendező a Pride and Prejudice and Zombies adaptációjának elkészítése mellett döntött, az Uncharted-projekt pedig hoppon maradt. Igaz, nem sokáig: nem sokkal később, a zombis film főszereplője, Natalia Portman időhiányra hivatkozva mégsem vállalta el az új mozit, ezután pedig Russell is kiszállt a projektből - így keveredett vissza az Unchartedhez.

 

A The Hollywood Reporter információi szerint Russell nem csak a rendezést, hanem a forgatókönyv megírását is magára vállalta. Noha korábban Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer (ők írták többek között a Szahara és a Mennydörgő robaj sztoriját is) már készítettek egy vázlatot, Russell állítólag újraírja azt, hogy a történet még "kíméletlenebb" legyen.

David O. Russel többek között olyan filmek stáblistájából lehet ismerős, mint a Gyagyás család, a Sivatagi cápák és a Multik haza!. Legújabb mozija decemberben kerül bemutatásra, a The Fighter Amy Adams, Christian Bale és Mark Wahlberg főszereplésével készül.

12.
12.
gamerplayer
#9: Uwe Bollt viccből mondta, én nevettem is rajta xD
Adrien Brodyt meg durvára nem javaslom, kitaláljátok-e miért...
11.
11.
zsilvolgyi
Alig várom! Tuti megveszem Blu-ray en
10.
10.
bzsp
noha a játékkal nem játszottam, a film engem is érdekelne:)
9.
9.
IceColdKillah
#7: Köszönjük Emese!

Még hogy Uwe Boll.... Jézus! De ha tudni akarod akkor elmondom hogy mr. boll jelenleg egy Arefur (asszem így hívják) c. filmen dolgozik. Ezt is onnan tudom mert a kedvenc színésznőm játszik benne Kristanna Loken.(Terminator 3).

A kép alapján én inkább Adrien Brody-t javasolnám...
8.
8.
Tacskoexe
#7: Kössz, ez most nagyon kellett... -_-
7.
7.
kratos83
Miért nem Uwe Boll csinálja?! :D
5.
5.
gamerplayer
#4: ez nem egészen az a fajta, mint a többi játék esetében, itt lehetne fa$za indiana jones meg tomb raider feelinges filmet öszedobni
4.
4.
Jinbobo
Nem akarok szkeptikus lenni, de szerintem ugyanolyan bukta lesz mint a többi játékadaptáció. A játék mindkét része nagyon cool! Imádom őket. De filmet készíteni belőle egyenesen merész dolog.
3.
3.
Top Secret
Végre végre csak legyen kész 2012-re!
2.
2.
Kocsis92
Nathan Filliont a főszerepbe és minden más mind1:D
1.
1.
Starkiller89
2012 Világvége! addigra legyen kész! :D csak elég lesz nekik 2 év :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...