Novemberben jön a James Bond: Blood Stone

November első hete James Bondról fog szólni - mármint azok számára, akik kedvelik a brit titkosügynököt, annak kifinomult stílusát és a vodkamartinit. Ezekben a napokban minden platformon beugorhatunk a 007-es mellé: a Nintendo-platformokon az új GoldenEye-ban, míg a HD-gépeken a Blood Stone-ban.

Az már korábban kiderült, hogy az új GoldenEye 007 november első hetén kerül boltokba, azt azonban csak most erősítette meg az Activision, hogy az autós jeleneteket is tartalmazó Blood Stone is azokban a napokban, egészen pontosan november 5-én jelenik meg.

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játék Bondját ugyan Daniel Craigről mintázták, az új résznek nem lesz köze a filmekhez, és egy eredeti sztorival lepi majd meg a rajongókat. A Project Gotham Racingről ismert Bizarre Creations nem tagadja meg a múltját, s autós üldözésekkel is feldobja az akciójátékot: igaz, az előzetes információk szerint az összjátékidőnek mindössze a 10 százalékában vezethetünk majd.

Rossz hír azonban, hogy a VG247 értesülései szerint nem lesz lehetőségünk vásárlás előtt kipróbálni a játékot: a készítők nem terveznek a megjelenés előtt demót kiadni belőle.

8 komment - szólj hozzá!