Dragon Age 2 trailer ingame jelenetekkel

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 27.
  • Videó
Link másolása
Megannyi CGI-beharangozó után valódi gameplay jelenetekkel tarkított előzetest kapott a Bioware RPG-jének folytatása. Szinte már a bejelentés pillanatában a vádaskodók kereszttüzébe került a Dragon Age 2, a fix főhős és az elődtől eltérő, butított játékmechanika miatt. Tény: sokkal több akcióra számíthatunk.

Vér, mágia, rideg acél csillogása, románc, dús keblek - hétköznapok a Dragon Age világában. A játékban sokkal nagyobb hangsúlyt kap hősünk, mind a háttértörténetét, mind a jellemfejlődését tekintve. Társai sem éppen hűségükről ismeretesek, először az intrikákat kell helyre raknunk, majd jöhet a rontás megfékezése, és persze Hawke-nak saját maga démonaival is meg kell küzdenie.

Március 8-án, nemzetközi nőnap alkalmából indul a kaland, amely jelen hír írójának is névnapja, szerencsére. A cucc január 11-től egyébként már elő is rendelhető.

8.
8.
minelab
#6 : azt már rég kitoltam , magyarul , hála a fordítós népnek. Az érdekelne , ami majd jönni fog nem tudom mikor.Úgyhalottam nem a liarás volt az utolsó dlc
7.
7.
wild90
6.
6.
giga321
#5: Lair of the Shadow Brokerre gondolsz?
5.
5.
minelab
fasza lessz! Apropo nem tudja valaki mikor jön a mass effect 2 höz a soron következő dlc?
4.
4.
Skyer
WÁáááááá, ez kikúrt jó lesz :D Nem győzöm kivárni, meg fogok őrülni :D:D
3.
3.
Top Secret
Jól néz ki de nekem még az 1 be kéne pótolnom.
1.
1.
Macifasz
A Mass Effect 2-nek jól áll az akcióorientáltság, bár nekem azért hiányzott az első részben megszokott, RPG-sebb vonal, de kétségtelen, hogy nem lett rosszabb az ME2. Viszont em biztos, hogy a Dragon Age 2-nek is jót tesz ez. Persze, ne legyen igazam, de nem akarok csalódni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...