Dead Rising 2 - Chuck, mint Chan

  • Írta: Beau
  • 2010. november 3.
  • Letöltés
Link másolása
Folyamatosan záporoznak a Dead Rising 2 DLC-k, igaz, a Case-kiegészítőket egyikük sem közelíti meg. Most éppen egy új nindzsás csomagot jelentett be a Capcom, amely ugyan sok újdonsággal nem tud szolgálni, ám mindenképpen érdekes pillanatokkal gazdagodhatunk majd, ha a letöltése mellett döntünk.

Chuck visszatért, hogy újra a zombik között tegyen rendet - most éppen szexi nindzsa hacukában. Az eredeti játékban is voltak elég fura ruhaneműk, de a DLC-ben még agyamentebb dolgokban lesz részünk, sőt a csinos jelmez mellé kapunk még egy szamuráj kardot is. 

Az új letölthető kiegészítő nem tud túl sok újdonságot felmutatni, de azért ne legyünk telhetetlenek: több új halálos mozdulat a kardal, új dobó eszközök, és lopakodó üzemmódot is használhatunk, aminek hála csendben csaphatunk le a zombikra. A DLC novemberben fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egyaránt.

A másik kiegészítőt, a Case Westet azért már jobban várjuk, hiszen Chuck és Frank együtt fogják darálni az élőhalottakat. Az a DLC viszont csak Xbox 360-ra érkezik.

15.
15.
zsilvolgyi
Még nem próbáltam, de ha lenne demo macskaköröm.
14.
14.
erikboy
lehet jo lesz de kitduja 10000000 bug lesz benne meg lehet
13.
13.
adamka94
11.
11.
Beau
Nekem tetszett a játék, de azért annyira nem voltam elszállva tőle. Egy tökéletes kikapcsolódás, de semmi több.
10.
10.
huszti
ja, értem.helyes. amúgy nem figyeltem mit írt vissza, de így kíváncsi se vagyok rá.
9.
9.
fojesz
#8: Letiltottam a srácot, mert sokat járt a szája, és én nagyon sértődékeny vagyok - ezért automatikusan törlődnek a válaszkommentek is sajnos.
8.
8.
huszti
és most mért is lett kitörölve a komment?
3.
3.
Dark_Temptation
nem tudom, hogy vagytok vele de én ki nem állhatom a dlc-ket! Megveszem a játékot 12-15 e Ft-ért! és még pluszba is fizessek? na... persze.....
1.
1.
p.balou
Ninjás? Ne őrítsenek meg!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...