Need for Speed: Hot Pursuit - autótúltengés

  • Írta: Binder
  • 2010. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Napok választanak el minket az új Need for Speed megjelenésétől, s ahogy az izgalom fokozódik, úgy szeretnénk minél többet megtudni az érkező reménységről. Az Electronic Arts felpakolt egy kis hangulatkeltő leírást, s persze képeket minden használható verdáról.

A demó már elérhető, s hamarosan már a díszcsomagolást szorongathatjuk, mégis mi, akik áhítattal várjuk a megváltót, örülünk minden apró infónak, videónak, képnek. Az Electronic Arts pedig most feltette a játék hivatalos weboldalára a teljes autólistát.

 
A kiválasztott járgányok egy része megtekinthető az utcai és a rend őreinek festésével is, így szelektálhatjuk őket ezen szempont alapján, és olvashatunk egy kisebb leírást is róluk. A képeken amúgy látszik, hogy nem csak az autók, hanem a környezet is gyönyörű lett, és ez (nomeg az a tömérdek mozgókép) csak megerősít bennünket abban, hogy sok év után végre reálissá vált az álom, hogy visszakapjuk a mi hőn szeretett Need for Speedünket.

31.
31.
Dark_Temptation
wtf?? 7 fergeteges cod black ops video?? és nfs?? csináljatok már vmit -.-"
30.
30.
shatterhand
#29: ha azt veszem akinek nincs netre kötve a gépe (minimum az 50%a biztos ilyen a konzoloknál legalább) az eddig is szívott
nem is beszélve a trendről,hogy kiadnak bugos játékot azt majd közbe javítják (net nélkül ez szívás)
29.
29.
Binder
#28: Hát de ez az...alant is irta valaki hogy ha később valaki meg szeretné nézni, ki szeretné próbálni, nem szedheti le a demót???...ez mekkora baromság...
28.
28.
shatterhand
#27: A letöltött demo amit nem kött a netre való csatlakozás azt nem lehet töröltetni.
Max annyi lesz,hogy az auto log rendszer nem működik. És sztem az,hogy leveszik a storeról (volt már ilyen). Úgy hogy akinek kell a demó az nov9.ig szedje le.
27.
27.
Binder
#18: (((Gyanítom, hogy ez a "nov. 9-ig még a demónak örülhetünk" félreírás, mert amúgy én nem láttam ilyen üzenetet futtatás közben.)))

Mint említettem, egy videóban láttam a végén is kiírva: Íme: http://www.youtube.com/watch?v=cVstCggiVcg&feature=channel (0:53-nál kukkold)
Szal nem elírás, de alant ATi koma el is magyarázza korrektül mi a pálya. (köszi)
25.
25.
givi6
ja bocs! vannak képek :)
24.
24.
givi6
hiányolom a listárol a képeket :S
am a demo elég jo lett, egy párszor végig toltam... :)
nincs is mit modni rola, remélem jo lesz
23.
23.
shatterhand
#20: A demó attól még megmarad. Vagyis hát én nem tudom elképzelni,hogy mitől is szünne meg? Az auto lognál fellép a psn-re, aztán bejönnek a barátok eredményei. De sokszor net nélkül berakom, psn-re nem tudok belépni így megyek tovább a menüben és a saját eredményem van ott. Szal a demó megmarad így is úgy is.
22.
22.
shelby gt 500E
Nagyon jó lesz ez!!:)ÉS a grafika is nagyon a helyén van!!Végre talán tényleg újra éled az NFS!!!És végre Vissza nyeri a régi hír nevét!!Már rá fér egy kis polírozás a nevére!!:) Utóbbi évekbe csak Bukdácsolt!!De most úgy látom, hogy ez nagyon ott lesz!:)Időjárás változás,szép tájak,jó pályák, jó verdák, rendőrök:)És a kedvenc Verdám a Ford Mustang brutálul nézi ki!:)Várom, hogy megjelenjen!!Csak fusson a gépemen:)
21.
21.
Ragnarök
yay. Bugatti Veyron (^^,)
20.
20.
ATi0021
17. Igen a demó már ugye kijött és aki akarta (kivéve PC) szépen leszedhette és kipróbálhatta. Sőt új dolog között így ki lehet próbálni az autolog rendszert is. Lényege, hogy a barátok eredményeit mutatja, amiket akár meg is dönthetünk.

De itt jön a fordulat. A demó ugyanazt a rendszert vagy hálózatot használja az autologhoz mint a teljes játék. És hogy később a teljes megjelenésekor ne legyen gond\kavarodás az autolog rendszerrel, amit a demó is okozhat, szépen fogják és elveszik a demót. Vagyis onnantól a konzolosoknak is marad a teljes játékra való várakozás....
18.
18.
Vopesz
#17: Ez nekem sem teljesen világos. Akkor van ilyen, ha a demo multiplayer. Viszont ez nem az, szóval nem értem. Lehet hogy valami új marketingstratégia, hogy ha kell, akkor vedd meg, eddig voltunk kedvesek, hogy kipróbálhasd. Viszont nem látom benne a logikát, mert mi van, ha nekem csak fél év múlva jut eszembe, hogy meg kellene venni, de előtte meg ki akarom próbálni? Gyanítom, hogy ez a "nov. 9-ig még a demónak örülhetünk" félreírás, mert amúgy én nem láttam ilyen üzenetet futtatás közben.
17.
17.
Binder
#15: Megomdom őszintén, tegnap meglepődtem amikor írtad hogy elírtam...ugyanis egy előző cikkből (zoenn-mozgásban a Seacrest pálya) emlékeztem a megjelenési dátumokra.
"November 9-ig még a demónak örülhetünk, míg a teljes változat november 16-án jelenik meg az összes elképzelhető platformra."
Amikor felhomályosítottál hogy a demó már rég kinnvan, akkor persze ujra rákerestem és átértelmeztem a mondatot...majd konstatáltam hogy félreértettem.
De este, újra nem értettem az egészet. Miaz hogy "November 9-ig még a demónak örülhetünk"??? Ezt nem vágom...ez valami konzolos baromság, hogy a demó egy bizonyos ideig játszható? Egyik videóban is láttam a végén: "Demo ends nov 9"...erről világosítsatok már fel legyetek kedvesek...most tervezem egy PS3 vásárlását, csak tudjam mire számíthassak. :0)
16.
16.
shatterhand
#13: A száguldás alatt szemed "sarkából" belenézel a tükörbe akkor ez a leg ideálisabb nézett. Nem az a lényeg,hogy tökéletesen lásd a tükörképet,hanem hogy segítséget kapj abból,hogy a mögötted levő hol jön és milyen gyorsan. Annak ez tökéletesen megfelel!
A játék mint NFS pedig tökéletes. Benne van a hiányolt rendőrös rész. Nincsenek tuningolások (amíg volt tuning az volt a baj,most kivették akkor sokan ezt fogják hiányolni majd). Van viszont klasszikus NFS változó időjárással, változó napszakkal.
Jó lesz ez.
15.
15.
ATi0021
8 - Semmi gond, csak jeleztem. Velem is fordult már elő, hogy GK-s hírnél elírtam valamit. Sajnos én se demózhattam, de YouTubeon megnéztem róla pár videót. Amúgy szerintem jó játék lesz.

10 - Mert a DLChez kellene a Ferrarik. Amúgy biztosan lesznek idővel, mert ott van a Maserati is.

13 - A visszapillantó direkt lett olyan, hogy könnyebben értesüljünk a mögöttünk zajló eseményekről... Szólva kétlem, hogy sokat változna.
13.
13.
Vopesz
#8: Engem nem győzött meg a demo, bár igaz ami igaz, érezhetően keveset mutat a teljes játékból. A visszapillantó pedig bugos és használhatatlan (tényleg nagyon csúnya), remélhetőleg azt javítják. Egyébként gyors és szép, az autók irányítása kellemesen arcade-os. Jópofa még a rendőrként bevethető kordon, szöges fekvőrendőr ledobása, érezhetően lehet vele taktikázni. De csupán a demo alapján nem egy nagy durranás.
12.
12.
bzsp
már jó ideje ez az első NFS amit várok :)
9.
9.
szogyenyi
csak legyen benne olyan játékmód, hogy 2-en a zsaruk ellen. istenem de jó lenne
8.
8.
Binder
#2: Eeegen...ezt elnéztem na...megesik a legjobb családba is. :)
Mivel mi PC-sek nem kaptunk semmit, bennem ez nem tudatosult rendesen.
Én kénytelen leszek kivárni a full verziót...amúgy milyen a demó?
7.
7.
ATi0021
6 - Az inkább Undercover 2 vagy Most Wanted 2 lenne nem Hot Pursuit. Szerintem jobb így tuning nélkül.
6.
6.
ilor14
nemis sok,többet érne,ha lehetne tuningolni
4.
4.
viC88
ámbörök! Lehet ezt majd úgy split screenelni, hogy egyik az üldözött másik a zsaru?
3.
3.
christopher24
hát persze hogy még MINDIG NINCS FERRARI!!!!!-.-"
2.
2.
ATi0021
"Ugyan már csak hármat kell aludni a demóig..."

Mi van? A demó már régen kijött X360-ra és PS3-ra, PC-re meg nem lesz. Amúgy az autólista elég gyér. Persze a McLarennek és Lambóknak örülök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...