S.T.A.L.K.E.R. TV-sorozat készül a GSC-nél

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 11.
  • Videó
Link másolása
Mivel a multiplatform STALKER 2-ről a puszta létezésén kívül semmi érdemlegeset nem tudunk, addig az ukrán GSC fejlesztőcsapata egy filmsorozattal kedveskedik a rajongóknak, mely hű marad a játék által felállított ismérvekhez. Némileg minimalista, ámde velejéig sötét hangulat és akció. Trailer is van már.

A 2007-es STALKER: Shadow of Chernobyl egy alternatív jövőképet mutatott be, ahol egy második robbanás is történt a hírhedt atomerőműben, ennek köszönhetően egy furcsa, radioaktív, elmutánsodott, már-már önnálló életre kelt biológiai körforgás vette kezdetét a Zónában. A STALKER TV-sorozatban a minden hájjal megkent szerencsevadászok próbálják megfejteni a vidéket sújtó titkot, persze a kormánnyal és az egymással történő véres rivalizálások mindennaposak.

A veszélyes anomáliák is jó pár feszes helyzetet teremtenek hőseinknek, nem fognak hiányozni az elkeseredett, drámai pillanatok sem. Részünkről maximálisan várós a széria, melynek honlapját már fellőtte a GSC Game World.

A képi világ minimalista lesz, csodálatos fényképezéssel megáldva, a sötét gyér fények még jobban kiemelik a titokzatosságot. A boldogabb jövő építői nem várt nehézségekkel kerülnek szembe, szovjet fegyverek, járművek és mentalitás. Szerencsére egyáltalán nem tűnik bugyutának.

15.
15.
MultiPacket
#11: az Andrey Tarkovskiy féle 1979 es film nagyon is jó film volt barátom csak fel kell fogni a lényegét...... am meg anélkul nem lenne játékse ........ ezt most nem úgy kell venni hogy leszúrtalak mert nem tetszik de ne mond rá hogy elég fos csak azért mert nem tudtad megérteni a mondanivalóját.....
14.
14.
dareal
#11: Egyik kedvenc filmem, orosz hanggal. A hangulatuk, a nyomasztó érzés szerintem jól együtt van. Solaris is fasza.
13.
13.
Oliv3r
#11: pppffff haha, gratulálok...elég egyszerű elme lehetsz
12.
12.
Teuton
Azt hittem valami gagyiság lesz, de nem, ha ilyen szintű lesz az egész akkor megveszem kilóra!
11.
11.
Jery
#10 Amelyik filmre te gondosz az azert eleg fos volt nem birtam vegig nezni! Ez a fajta stilus azert nyerobb.
10.
10.
Oliv3r
#6: a Stalker-ből már van film! abból készült a játék is...de valójában ez az egész full másról szól mint holmi mutáns szarok...
8.
8.
shooter1234
Tetszetős, elég jónak ígérkezik. Az alap adott, a témában nagy lehetőségek vannak, egy filmsorozat elkészítéséhez.
7.
7.
piskóta
én mondjuk egy új játéknak egy kicsivel jobban örültem volna, de persze, ha lesz magyar felirat azonnal megnézem.
6.
6.
Berencsit
én már korábban is mondtam egy közösségi portálon hogy fasza lenne egy filmet csinálni a STALKER-böl. én egy trilógiára vagy egy többrészes egészestés filmre gondoltam, de ez is jó ötlet, és a bemutatója se gagyi.:) minden tiszteltem az ukránoké. ez a csoport azon kevesek közé tartoznak akik kissebb pénzböl is tudnak csinálni, nagyon jó játékot (egyértelmű most a stalkerre-gondolok) meglátjuk, hogy most a filmek terén mit hoznak össze:) sok sikert nekik, ha minden igaz ütős sorozat lesz, ha hű marad a történethez persze. :) bár az a kár hogy nem szeretnék én se éveket várni hogy lássam. :( mint nagy Stalker fanatikus mondom :D szval a magyar fordítássl siessenek! és a tévében (PL: RTL club)-ban igyekezzenek leadni, mert ha nem a zóna haragja elöl nincs menekvés!!:D
5.
5.
SSJmeszes
Elég, ha angol lesz majd hozzá + magyar felírat! Úgy már abszolút élvezhető lesz. Bár ki lehet bírni azt orosz hanggal is. :)
4.
4.
adriano28
oké ez orosz honban megjelenik 2011 ben kb, magyar országon a híres koppincs magyar RTL en vmikor 2016 táján esedékes de azt is majd berakják hajnal 3 fele -.-
Faxa, szval nincs más ötletem mint hogy majd letöltsem :S
3.
3.
SSJmeszes
ez még jól is elsülhet. Jó lenne a the walking dead mellé!:)
1.
1.
d15a5t3r
Kíváncsian várom. Érdekes az atmoszférája, annak ellenére hogy sokak szerint ez csak egy rajongói kis összeállítás. Majd kiderül! 0:55-nél a karakter tiszta Stelok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...