S.T.A.L.K.E.R. TV-sorozat készül a GSC-nél

Mivel a multiplatform STALKER 2-ről a puszta létezésén kívül semmi érdemlegeset nem tudunk, addig az ukrán GSC fejlesztőcsapata egy filmsorozattal kedveskedik a rajongóknak, mely hű marad a játék által felállított ismérvekhez. Némileg minimalista, ámde velejéig sötét hangulat és akció. Trailer is van már.

A 2007-es STALKER: Shadow of Chernobyl egy alternatív jövőképet mutatott be, ahol egy második robbanás is történt a hírhedt atomerőműben, ennek köszönhetően egy furcsa, radioaktív, elmutánsodott, már-már önnálló életre kelt biológiai körforgás vette kezdetét a Zónában. A STALKER TV-sorozatban a minden hájjal megkent szerencsevadászok próbálják megfejteni a vidéket sújtó titkot, persze a kormánnyal és az egymással történő véres rivalizálások mindennaposak.

A veszélyes anomáliák is jó pár feszes helyzetet teremtenek hőseinknek, nem fognak hiányozni az elkeseredett, drámai pillanatok sem. Részünkről maximálisan várós a széria, melynek honlapját már fellőtte a GSC Game World.

A képi világ minimalista lesz, csodálatos fényképezéssel megáldva, a sötét gyér fények még jobban kiemelik a titokzatosságot. A boldogabb jövő építői nem várt nehézségekkel kerülnek szembe, szovjet fegyverek, járművek és mentalitás. Szerencsére egyáltalán nem tűnik bugyutának.

15 komment - szólj hozzá!