Az EA figyelmeztette Tiger Woodsot

A neves kiadó már évek óta ontja magából a mostanság inkább a bulvársajtóban jeleskedő Tiger Woods nevével fémjelezett golfjátékait, ám szerintük igencsak leromlott a mester sportban nyújtott karrierje, így figyelmezették, ha továbbra is arcát szeretné adni a PGA Tourhoz, jobb lenne, ha elkezdene végre nyerni is.

Habár az Electronic Arts nem tervezi, hogy lezárja évek óta tartó kapcsolatukat a golf nagyágyújával, holott kaptak már hideget-meleget is a kritikusoktól, a felső vezetők viszont jó tanáccsal látták el Tigert: ha továbbra is gyatra teljesítményt mutat fel a sportban, könnyen lehet, hogy a közeljövőben nem az ő arcával adják majd ki a PGA Tourt.

Szegény Woodsot még az ág is húzza: nem elég, hogy autóbalesetet okozott, szexbotrány miatt elvált tőle a felesége, de még 35 millió dollár éves szponzori bevételtől is elesett. Most az EA rágja a fülét, miszerint jobb, lenne ha inkább a sportra koncentrálna teljes erőbedobással, mert kopottas renoméja nem tesz jót a golfjátéknak sem.

Való igaz, Woods nem nyert tornát az utóbbi időben, lecsúszott a világranglista első helyéről is. Ugyan jövőre is érkezik Tiger Woods játék konzolokra, de könnyen lehet, hogy utoljára, ha csak meg nem embereli magát. John Riccitiello szerint véget kell vetni a vesztes sorozatnak:

"Ez nem fenyegetés Tigerrel szemben" - mondta az EA vezére. "Mi vele vagyunk, mert biztosan tudjuk, hogy a ő a világ legjobb golfozója. Nem akarunk eltávolodni tőle, de egy üzleti kapcsolatban az a legfőbb, hogy a legjobb golfjátékot alkossuk meg, a legjobb golfjátékossal. E két dolog szükséges ahhoz, hogy a hosszú távú partnerségnek legyen értelme. Nagyon hosszú ideje tart már a partnerségünk és hajlandóak vagyunk tartani is, mindaddig, míg kétségeink nem támadnak."

Nem kell temetni még Tiger Woodsot, bízzunk benne, hogy vétkei megbocsátatnak és szárnyalni fog ismét! Természetesen a játékra gondoltunk.

5 komment - szólj hozzá!