19-re Cataclysmot húzna a Sony Online

Néhányak számára ugyan meglepő lehet, de a World of Warcraft mellett néhány kisebb MMO is fenn tud maradni. Persze szomorú, hogy az egykor úttörő Everquest folytatását ma a kicsik között említjük, de sajnos a Sony Online lemaradt egy kicsit az utóbbi években.

A Sony Online Entertainment által futtatott és fejlesztett Everquest 2 nagyjából elvan azokkal a régi rajongókkal, akik még nem pártoltak át a World of Warcraftra. A srácok mindenesetre teljesen el vannak ájulva attól, hogy a Blizzard be mert vállalni egy ilyen hatalmas változást, s elképzelhető, hogy ők is követik majd a példájukat.


"Évek óta közelről figyeljük a WoW-ot. Lehet, hogy a következő kiegészítőnél nekünk is ezt kellene csinálnunk?" - jegyzi meg John Smedley, a Sony Online Entartainment elnöke, majd folytatja: "A WoW most még jobbnak tűnik, mint valaha. Szerintem sok régi játékost vissza tudnak csábítani majd ezzel a kiegészítővel: olyan, mintha megnyomnák a reset gombot."

Smedley ugyanakkor belátja, hogy nem biztos, hogy számukra is ez lenne a megfelelő lépés. Szerinte ugyanis a World of Warcraft hatalmas játékosbázisa miatt jobban bejönnek az ilyen kockázatos dolgok, s potenciálisan még több játékost vonzhatnak a címhez.

6 komment - szólj hozzá!