Már bejelentették az első Dragon Age 2 DLC-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 10.
  • Letöltés
Link másolása
Bár még az alapjáték sem jelent meg, az EA-t ez a kis hiányosság sem zavarja meg abban, hogy bejelentse a Dragon Age 2 első letölthető tartalmát. Igazi bosszúhadjárattal gazdagodik, aki beruház a The Exiled Prince nevű csomagba, ha viszont a Signature Editiont veszed meg, akkor ingyen meg fogod kapni.

A The Excile Prince DLC egy száműzött hercegre összpontosít, akinek szüleit kegyetlenül meggyilkolták és ezért véres bosszúhadjáratot indít a felelősök ellen. Vélhetőleg komoly intrikák mozgolódnak a háttérben, vajon kit, milyen érdek vezérelt akkor, amikor a kivégzést elrendelte? A letölthető tartalom már megkapta az első trailert is:

A csomag ingyenes lesz azok számára, akik az alapjáték Signature kiadása mellett döntenek, ám ha csak a sima példánnyal rendelkezel, akkor PSN-en 7 dollárt kell leszurkolnod érte, vagy 560 MS pontot, ha Xbox Live felhasználó vagy. A DLC közvetlenül a Dragon Age 2 március 11-ei megjelenése után érhető majd el.

14.
14.
Mortis
Felháborító, hogy a BioWare is ezt csinálja, bár biztosan az EA nyomására, de akkor is...
13.
13.
KiCsi MexXiS
hát még meg se jelent és már Dlc furaa...
12.
12.
tényleg, abba kéne hagyni a játszást. ez igy nem ok. legalább elérik, hogy ne akarjanak az emberek játszani. legalábbis nálam tutira ezt hozza ki egy ilyen bejelentés
11.
11.
Tacskoexe
#5: Hogy hogy mikor??? Nem ilyen idióta DLC-ken kellene dolgozni, hanem a játékon! Ha rögtön a megjelenéskor kész lesz, akkor miért nincs benne a játékban??? Azért, mert így előre közlik veled, hogy "Gyerünk pajti, készítsd a pénztárcádat, kiperkálod még kétszer a játék árát és máris megkapod a teljes értékű Dragon Age-et!" Undorító hová süllyed a játékipar.
10.
10.
mephi
#5: Valószínű nem is fogja megvenni a DLC-ket, mint ahogy én sem. De véleményt formálhat, még akkor is, ha az Neked nem tetszik...
9.
9.
Skyer
Hohó, még jó, hogy megrendeltem anno a signature-t.
8.
8.
drat576
a játék a DLC nélkül is teljes, szóval kár nyafogni mert ez csak egy plusz dolog.
7.
7.
Joc1
hát én inkább a játék tesztjét olvasnám...:)
5.
5.
seci92
#2: Mivel az alapjátékkal startol el a dlc ezért logikus! Mikor kéne bejelenteni? Megjelenés után? Persze tudjuk hogy nagy divat utálni a dlcket de senki nem kötelezett hogy bármit is megvásárolj!
4.
4.
themagott
Nekem szimpatikus a DLC rendszer, és hát igen a játékipar is mint minden más iparág a profitról szól, de nem gondolom szánalmasnak ezt a rendszert, különben is ez a DLC ingyenes a Signature Editon mellé ami egy elörendelt verzió és nem kerül többe mint ha nem rendelnéd elö ha jol emlékszem :)
3.
3.
mephi
Szánalmas, hogy hová süllyedt a játékpiac. Értem én, hogy sokkal anyagisabb, mint 10-20 évvel ezelőtt, és a versenyi s kiélezett, de ilyenkor szívem szerint magát a játékot se venném meg. Hol van már a Baldurs Gate 1-2 és a kiegészítőlemezük? Manapság már ilyen nincs. :(
2.
2.
Tacskoexe
Annyira undorítónak tartom ezt. Még meg se jelent a játék, de már bejelentik az első DLC-t. Hurrá...
1.
1.
thernielle
Szerintem ez így elég meleg. Ha abból indulok ki, hogy az első rész collector's edition mellé is jártak ilyesmik, akkor bizakodva várom, ha viszont abból, hogy milyen ordas, baltával metszett, lehúzós, szar tartalmak jöttek ki később, akkor meg szimplán csak elmehetnek a francba az ilyen húzásokkal.
Mindegy. A játék nagyon várós :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...