Pandora's Tower - új JRPG Nintendo Wii-re?

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo egyelőre még titkolózik új japán szerepjátékának részleteiről, ám a teaseroldal fellövésével végre tisztázott a játék címe, mely vélhetőleg egy Final Fantasy-szerű frencsájz első darabjának képét festi le előttünk. A játék morális döntésekre kényszerít minket, választhatunk a jó és a rossz oldal között.

Vajon milyen meglepetéssel készül az első félévben a Nintendo? A Pandora's Tower körül nagy a titkolózás, ám a játék teaser site-ja révén már több mindenre következtethetünk. Egyelőre annyi ismeretes, amit a cég főnőke, Satoru Iwata mondott új belsős projectük kapcsán:

"A szoftver fejlesztésének végéhez közeledünk. A tervek szerint ez év első felében szeretnénk útnak indítani."

A weboldalon csupán egy szőke anime-leányzó tetszeleg, fedetlen karcsú vállakkal, ám a játék címén kívül nem sok érdemi információ található rajta. Egy idézetet sikerült lefordítani:

"Élj egyre csodálatosabban, vagy élj mocskosan - vajon mitől leszel boldogabb?" - mi ez ha nem az, hogy a Pandora's Tower komoly morális kérdéseket feszeget, és egyben válaszutak elé kényszeríti a játékost, miszerint hozzon döntést jó és rossz között?

Az ígéretek szerint a tavaszi kiadás a legkézenfekvőbb, a leányzó hátán lévő tetoválás Final Fantasy-stílusú mintához hasonló. Új JRPG-frencsájz a láthatáron? Minden bizonnyal!

3.
3.
zola2000
a graces a legdurvább, az pl wii játékként indult, elindult egy nem hivatalos angolosítás a www.talesofgraces.com oldalon, aztán wiire nem jön angolul, de a PS3mas tales of graces f-et meg kiadják angolul, erre leállt a wiis graces angolosítása, mikor majdnem készen voltak vele, asszem casual konzolt többé nem vennék, hiába lenne japán szempontból komoly.
2.
2.
zola2000
én meg azt remélem hogy nem jut a xenoblade/last story/tales of graces/dragon quest monsters BRW/fatal frame 4 sorsára ezek kijöttek japánban, de japánon kívül nem akarják kiadni, pedig a wii talán legkomolyabb játékairól van szó (csak arra tudok gondolni hogy Japánon belül van igény az igényes wii játékokra, japánon kívül nincs)...
1.
1.
Mortis
Nah. Szükség is van már valami új sorozatra. Remélem elég drasztikus újítások lesznek benne, mert várunk valami hasonlóra már jópár éve. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...