Ma indul a Killzone 3 nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 3.
  • Korai verzió
Link másolása
Már tegnap el kellett volna kezdődnie a mindenki számára elérhető bétának, ám a Guerilla Games az utolsó pillanatban visszalépett, így egy napot eltolódott a kezdés dátuma. Nagy baj nincs, a fennmaradó 24 órát a fejlesztők az utolsó csiszolgatásokkal töltötték - ennyit talán elnézünk nekik.

Aki netán emiatt vett ki szabadságot, azt most egy kicsit tétlenkedhet, hiszen a Guerilla Games megerősítette, hogy kicsit szerencsétlen tényezők játszottak közre, amiért nem tudták idejében elkezdeni a nyílt bétát. Aggodalomra nincs ok, elvégre magyar idő szerint déli 12 órakor kezdetét veszi az önfeledt mutliplayer élmény, így mindenki első kézből értesülhet arról, hogy milyen újításokal fogadják az online rajongókat.

Már a közelharci vérrontás is megér egy misét. A Guerilla megigérte, hogy 60 Limited Helghast Editiont sorsol ki a bétában résztvevők között. Egy villogó vörös LED-szemű Helghast sisak-replikáért, plusz ugye a speckókkal teletűzdelt Killzone 3-ért ugye nem is nagy ár egy nap semmittevés?

42.
42.
Vendu
Fagyival tolta már valaki? Milyen?
41.
41.
CasualCrash
39.
39.
shatterhand
#34: azért vacak mert ezt nem codnak hívják

De nem kell csodálkozni. verhet mindent és megmutathatja,hogy kell fejlődni 2 év alatt (pedig a 2.-t se pipálták még le sok mindenben) akkor se fog többet kapni mint 8.5 átlagban.
A cod 2-3 órás sztorira és NULLA fejlődésre is megkapja a 10pontot. Ennyi.
38.
38.
Dark_Temptation
nekem is nagyon tetszik :) csak még nem látom át a játékot :) de tuti vétel lesz :)
37.
37.
kevinbutler
Már kipróbáltam a beta-t egész élvezetes.
36.
36.
#34: Hidd el, a kettes rész story módjával semmi gond sincs, 10-szer értelmesebb, mint a COD-ok, és a társai. Valószínűleg a 3-ik rész is mozgalmas lesz (mégha nem is olyan szép mint a 2-ik rész)!
35.
35.
#18: Ha végig olvastad volna, amit írtam, akkor tudnád, hogy egyáltalán nem a grafikára mentem CSAK rá, hanem gyakorlatilag mindenre.

Megemlítettem a célzást, és a játékélményt, amire azt írtam, hogy ez nagyon ott van, a zenéről is írtam. Úgyhogy igazságtalan vagy.
34.
34.
falselight
az ign 8.5-öt adott a killzone 3-ra. szerintük a sztori gyengébb, mint a második részé. ez nem túl biztató annak a tükrében amiket hallottam a kettes történetéről.
33.
33.
#32: Javítás:
akkor jó nagy hülye vagy kis apám!

Az egyik legmozgalmasabb FPS, amit valaha láttam, a Killzone 2, és kész!
Ezt többen is így gondolják, de legyen neked igazad
32.
32.
#18: egy: nem vagyok öreg, FIAM
kettő: a tények azok tények, és a második rész szebb, mint a harmadik a 3D-s hülyeség miatt. Ha szerinted unalmas volt a Killzone 2, akkor jó nagy hülye kis apám!
31.
31.
NECROSMOKE
#30: Nekem még csak 380 MB szedet le.igaz most vagy1 órája tettem oda.Közben meg játszottam valami onlineos gémet és olyankor megállitja.igaz amugy is szar a netem :(
30.
30.
shatterhand
#29: akk mázlim volt
12 után 2 perccel 25 perc alatt lejött 5megás nettel
29.
29.
Dark_Temptation
#28: most már begyorsult :) de előbb kb fél óráig 1%-nál volt a letöltés :)
28.
28.
nasario
#24: Attól függ mi a lassú neked....nekem kb 5 perc volt :)
Nem dobtam hanyatt magam ettöl a betától....de van 1 érzésem hogy a single részre gyúrtak rá most a fejlesztők!Maga a KZ2 múlti is tökéletes volt ugyhogy minek változtassanak akkorát :) Van változás de nem egetrengető.....Jó game!
26.
26.
NECROSMOKE
#21: Nekem tetszett(tetszik)a KZ 2 nagyon.az első rész az olyan monoton,csendes volt.Pedig volt társad is.De az is tetszett mint klasszikus.Erre csak annyit,hogy ízlések és pofonok.
25.
25.
Apostol360
dee kemény :D:D kinyomta a szemét XDD marhanagy :DD:,nem semmi, kicsit irigykedem bár majd jön a gow 3 meg a crysis 2 :)
24.
24.
Dark_Temptation
nálatok is lassan tölti? :S
21.
21.
Ra1D3n
#20: Nem rejtem véka alá, de számomra a Killzone 2 hatalmas csalódás volt ami a játékélményt illeti. Számomra borzasztóan unalmas és egysíkú volt. A Killzone 3-nak már akkor látatlanban adtam egy esélyt, mikor még semmit nem lehetett tudni róla, és az külön fokozza a várakozásomat, hogy egy hírben közölték is, hogy ráfekszenek a sztorira és a játékmenetre több játékos visszajelzésének köszönhetően.
20.
20.
NECROSMOKE
#18: Akkor te nem is szereted a Killzone-t igazából.
19.
19.
NECROSMOKE
Nem arról volt szó,hogy 9én jön a PS plus-nak,16-án pedig mindenki számára?
18.
18.
Ra1D3n
#8: Öreg, nem kell arra verni, hogy mekkora hibbant graphic whore vagy... Épp elég baj, hogy nagyon sok embert a minőségi külcsíny megfog, miközben a mögöttes élvezhető tartalom redukál a 0-hoz... Én meg azt mondom, hogy így is marha szép a játék, örülnünk kéne neki, hogy egy nagyon szép címet kapunk kézhez, melyhez hasonlót max a PC-sek élvezhetnek át majd az új Crysis-al(itt a látványra gondolok). Pluszba még annyit lekötnék, hogy inkább vegyék vissza a grafikát a játékban, és szánjanak több időt a történetre és játékmenetre, mert az általad istenként tisztelt Killzone 2 a legtöbb helyen olyan rohadt monoton volt, hogy még a legnagyobb unalmamban sem volt kedvem vele játszani, nem, hogy végigtolni, és talán csak 2-3 jelenet maradt meg bennem az első 5-6 pályából...
17.
17.
#14: Írtam neked privátba, olvasd el, hátha segít!
16.
16.
danez11
uuu rohadt jó játék :D:D csak nekem kicsit lassú a fegyver mozgatása...
15.
15.
huszti
a szemkinyomós nagyon gagyin lett megcsinálva:D gondolom majd javítják
14.
14.
deak1995
jó neked engem még most se enged be :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...