Ma indul a Killzone 3 nyílt bétateszt

Már tegnap el kellett volna kezdődnie a mindenki számára elérhető bétának, ám a Guerilla Games az utolsó pillanatban visszalépett, így egy napot eltolódott a kezdés dátuma. Nagy baj nincs, a fennmaradó 24 órát a fejlesztők az utolsó csiszolgatásokkal töltötték - ennyit talán elnézünk nekik.

Aki netán emiatt vett ki szabadságot, azt most egy kicsit tétlenkedhet, hiszen a Guerilla Games megerősítette, hogy kicsit szerencsétlen tényezők játszottak közre, amiért nem tudták idejében elkezdeni a nyílt bétát. Aggodalomra nincs ok, elvégre magyar idő szerint déli 12 órakor kezdetét veszi az önfeledt mutliplayer élmény, így mindenki első kézből értesülhet arról, hogy milyen újításokal fogadják az online rajongókat.

Már a közelharci vérrontás is megér egy misét. A Guerilla megigérte, hogy 60 Limited Helghast Editiont sorsol ki a bétában résztvevők között. Egy villogó vörös LED-szemű Helghast sisak-replikáért, plusz ugye a speckókkal teletűzdelt Killzone 3-ért ugye nem is nagy ár egy nap semmittevés?

42 komment - szólj hozzá!