Megvalósulhat a Warcraft- és Starcraft-vidámpark?

  • Írta: InGen
  • 2011. február 8.
  • Pletyka
Link másolása
Kínát nem kell félteni, ha ambiciózus tervekről és főként hatalmas épületekről van szó. A legutóbbi híresztelések szerint például egy hatalmas, Warcraft és Starcraft témájú vidámparkot szeretnének építeni, annak minden jellegzetességével. Például a lebegő Naxxramas másolatával.

Az információk azért bizonytalanok kicsit, mert ugyan a hivatalos oldal szerint (ami nekem kissé túl kínai) májusban már meg is nyit a Joyland névre keresztelt, Starcraft és Warcraft témájú vidámpark, azonban se az építkezésről nem láttunk még fotókat, sem pedig egyéb tervek nem jutottak napvilágra.

Pedig a projekt hatalmasnak tűnik, a kiadott concept rajzokon látható például a World of Warcraft legendás lebegő dungeon-je, a Naxxramas, mely négy lánccal van a földhöz kötözve. Ezen kívül számos hatalmas Starcraft- és más brutális méretű, fantasy és sci-fi épület látható a festményeken. Ráadásul ez még nem minden, mert a Blizzard játékain kívül még néhány helyi MMO témáját is bele szeretnék vinni a dologba.

Az persze biztos, hogy ha hasonlóan nagyszabású tervekről van szó, akkor Kínát nem kell félteni, nem egyszer bebizonyították már, hogy ilyenekben bármikor odavágnak, ha kell. Ettől függetlenül azért egyelőre kétkedve fogadjuk a sztorit.

11.
11.
myrte
kíváncsi leszek a képekre :D a kínaiak képesek egy hét alatt felépíteni egy hidat, tényleg nem kell félteni őket :D
10.
10.
Callation
És Naxxramas-ba egyszerre 10-en vagy 25-en lehet bemenni?XD
9.
9.
Krist-off
sztem szánalmas és túl kocka...
8.
8.
Mortis
ÖÖÖ...Inkább Koreában képzelnék el egy Starcraft lakótelepet, de megteszi. :D
5.
5.
Berencsit
4.
4.
Speper
Kedvencem a Blizzard és annak játékai, de ez már nekem is sok.. :D
3.
3.
Dw
Hát... Nemtom, érdekes lesz,de ez h nincs biztos forrás ez engem is elbizonytalanít.

De azért várom:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...