Szokatlan formában tér vissza Spyro

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision a nagy leépítések közepette azt is elhintette tegnap, hogy a napokban új játékról rántják le a leplet, amely "egyedülálló módon fogja ötvözni a hagyományos játékokat és a videojátékokat". Mint kiderült az új cím főszereplője Spyro lesz, a játék pedig kifejezetten érdekes ötleten alapszik.

A Spyro főszereplésével készült játékokból eddig mintegy 20 millió példány kelt el, az Activision pedig a sorozat feltámasztására készül - ha nem is a megszokott módon. A kiadó a Skylanders: Spyro's Adventure-t elsősorban 6-12 éves gyerekeknek ajánlja, de érdemes átfutni, hogy mit tud majd a cím, mert az alapötlet nagyon érdekes.

A játékban a készítők a hagyományos játékfigurákat ötvözték a virtuális világgal: a Skylandershez mintegy 32 akciófigura (Spyro-val együtt) lesz elérhető, akikkel azután a videojátékban kalandozhatunk, ha az aktuális kedvencet elhelyezzük a mellékelt műanyag portálon. Aranyat gyűjthetünk, szintet léphetünk, és külön érdekesség, hogy mindezt a játékfigurák memóriája (kvázi "agya") fogja tárolni, így a bábúkat minden spéci képességükkel együtt (Spyro például tud tüzet fújni) átcipelhetjük egy haver konzoljára is.

A figurák tervezésében Tom Hester, a Shrek karaktertervezője is segédkezet nyújt, illetve Alec Sokolow és Joel Cohen, a Toy Story forgatókönyvírói, valamint Hans Zimmer zeneszerző (legutóbb az Eredetben hallhattuk a munkáját) is közreműködik a munkálatok során.

Az egyes figurák ára még nem ismert, de az biztos, hogy lesz egy 70 dolláros induló csomag, amiben megtalálható lesz a videojáték, az említett portál, három figura és néhány akciókártya is. A megjelenés számítógépre, konzolokra, kézikonzolokra és mobiltelefonokra várható - a kiadó ennél pontosabb megjelölést még nem közölt, illetve látnivalóknak is híján vagyunk egyelőre. (A fenti kép a The Legend of Spyro: A New Beginningből származik.)

22.
22.
TEEBEEX360
Háát ezen nem lepődök meg!Minden régi nagy nevet tönkre vágnak!És az a legviccesebb hogy egyre többet!Kezd nagyon szánalmas lenni ez a játékvilág is!Persze aztán jönnek az okostojások mindjárt hogy kell az újítás!Persze hogy kell!De ne régi címet boncolgassanak hanem találjanak ki új címet!Jah hogy ez már nem megy!Pf vicc!És ez saját vélemény!
20.
20.
Balintka98
Akkor is a legjobb játék a Croc Legend of gobbos lesz!!!
Azt a játékot szerettem a legjobban, ez szerintem fiatalabb nála, de kipróbálom, jónak néz ki :)
14.
14.
daenath
#13: Igy van, meg anno 1995-ben vettem es nekem PSX maradt, valahogy nem jott azt mondani PS1. De hat tok mindegy a lenyeg hogy nagyon jo kis masina volt es rengeteg szep emlekem (es eveim) fuzodik hozza.
13.
13.
Exinor
#12: Igazad van, de nálunk annak idején a PSX terjedt el (azt nem tudom miért és honnan indult), aki régen játszott a jó öreg szürkével annak a Playstation fog beugrani a PSX hallatán:)
12.
12.
thelegendary
#11: Nem, nem :)ez a PSX:
http://www.japonation.com/actualites-japon/adieu-psx-bonjour-torne-1798
ami egy dvd felvevős ps2 még 2002 ből asszem.
Ennek a kódneve volt a PSX. Csak japánban kapható, ott is iszonyat drágán (akkoriban olyan 30-40ezer ft magasságában) :P
Az első a Playstation volt, a slim verzió meg a PSone
11.
11.
The Lone Drow
#6: A PSX a legeslegelső nagy kocka ps, a PS1 meg már a lekerekített változat :)
10.
10.
fojesz
Megjöttek az első látnivalók is, frissítettük a hírt.
9.
9.
keiji maeda
#3: a ratchet & clank nem 6 éveseknek való !!!!!!!!! akkor még csak rendes sztori se kéne neki ha 6-éveseknek csinálták volna meg a logikai részek is egyszerübbek lennének
8.
8.
NECROSMOKE
7.
7.
Mortis
Bukás lesz! Ma az emberek nem vevőek az ilyesmire, a rajongók és a gyűjtőszelleműek venni fogják, de más nem.
6.
6.
Folti90
#5: Nem PSX, hanem PS1, nem kötekszem csak szólok, mert én már egyszer csúnyám megkaptam a magamét itt a Gamek.-on.XD Amúgy érdekes ötlet. Kotick meg csúnyán bekaphatja!
5.
5.
daenath
En is imadtam az elso 3 Spyro-t meg PSX-en (valahol meg most is megvannak) de ez a 70$ kicsit eros, Kotick meg az edesanyukajat is eladna (vagy berakna egy jatekba akciofigura kent) a nagyobb haszonert.
4.
4.
Giga0509
Úristen mennyit toltam Spyro 1-2-t anno PS1-en :D imádtam :D
3.
3.
mark825
egyetértek 6-7 évesen imádtam én is pedig csak a demoval toltam mindig és íme eltelt 10 év meg azt mondod rá hogy gagyi de ez lehet h jó lesz mer ott a ratchet az is 6 vagy mennyi éveseknek való de én imádom még mindig pedig elöször arra is azt mondtam h szar de ez lehet h jó lesz
2.
2.
X360_FaNbOy
Wááá!! :D 6-7 évesen imádtam ezt a sárkányt :D
1.
1.
myrte
nagyon cuki a sárkány :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...