Nem lehet becserélni a DC Universe Online-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a DC Universe Online népszerűségét eddig nem érhette panasz, a Sony Online Entertainment gondoskodott arról, hogy a játékostábor ne is csökkenhessen számottevően: az MMO-hoz járó kódot egyszer lehet felhasználni, és nem is lehet máshogy kiváltani.

Korántsem ismeretlen az a módszer a játékosok számára, hogy a frissen vásárolt játékuk mellé kapnak egy "egyszerhasználatos" kódot, amivel azután hozzáférhetnek az adott cím többjátékos módjához vagy extra tartalmaihoz. Mindez használt játékkal játszók életét bonyolítja persze, akik csak plusz díj fejében válthatják ki ezt a hozzáférést.

A Sony Online Entertainment ezt vezette be a DC Universe Online esetében is, igaz, némileg drasztikusabb módszerrel: a játékhoz tartozó PSN-kulcs és a lemez csak együtt használható, így azt nem is lehet becserélni, miután nincs alternatíva a kód kiváltására. A hírek szerint a korlátozás mind a PS3-as, mind a PC-s verziót érinti.

A Sony egyébként elárulta, hogy a DC Universe Online-ban eltöltött játékórák mintegy 45 százaléka a PS3-ról történik: míg egy tipikus PS3-tulajdonos másfél-két órát kalandozik az MMO-ban, addig a PC-s kollégák akár kettőt-hármat is. 

6.
6.
pjoco
Az összes MMO-val az a baj hogy pár szint után megunod mert dög unalom mind! Mind1 ha az ember ilyen böngészős játékokkal játszik mert arra egy nap ránézel 3-szor és nem baszod el a drága idődet és még jobbak is! :D
5.
5.
babem
ez a game halálra van itélve. az első fellendülés után ki fog fulladni. csak azt a sok energiát sajnálom amit ezekbe a mmo gamékbe beleölnek
4.
4.
giga321
A Champions online legalább ingyenes.
3.
3.
Teuton
Vagyis ha elszáll a géped, szabhatod.
1.
1.
Beau
Engem ez a játék még mindig nem vonz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...