Homefront - dübörög a játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 19.
  • Videó
Link másolása
A való világban kicsit lenyugodtak a kedélyek Észak-Korea és az Egyesült Államok között, a THQ Homefrontjában viszont Kim Dzsong Il csapatai már a jenkik földjét szállják meg. Az ellenállás gondolata a hű hazafiak körében cselekvésre sarkallja a népet. Két mozgóképet nyújtunk át Nektek.

Futás közben láthatunk egy éjszakai küldetést; az FPS-mechanizmusok jól vizsgáznak, a játékmenet finomhangolt, és kellemes lövölde van kilátásban. Látszik, amint a koreaiak intelligenciája megizzasztja a játékost, agyatlanul nem lehet előre araszolni, fedezékből a diót ki-kiszórva juthatunk csak sikerre. A második videóban pedig megcsodálhatunk néhány lassítva mutatott szúrkálást. Hadd szellőzzön az ellen!

45.
45.
vizi80
#43: SZIASZTOK
ahogy írtam előbb ez a játék az intelligenciára valószínűleg azért nem fordított sokat mert MULTIPLAYER re ment ki akar már botok ellen játszani??
44.
44.
vizi80
Sziasztok ez a játék nem is a single player re ment, hanem inkább a multiplayer részére fejlesztette magát mint a játékok manapság ki akar már botok ellen harcolni??

PLS Bad Company 2 viszont a Multi részét amennyire el lehetett cseszni azt el is cseszték a Sinli része elég játszható és jó grafika de a multi része elégé tré lett akik játszatok a Battlefield sorozattal azok tudják bár jó magam inkább a COD fele hajlok de ez hasonló lesz mint a COD MW2 Multi része így csak ajánlani tudom mindenkinek. Na még 2 nap és mehetek meg venni ja és ismét SEAM os lesz .
43.
43.
A karakter animáció és a járművek scriptje, na az sértés! Kifejezetten szorakoztató, ahogy a talaj egyenetlenségein fel le pattog séta közben a katona :/ A mesterséges intelligencia HIÁNYA szintén. (Elkezd lőni az első videóban az őrposztra _DE_ a tőlünk alig 2 méterre álló katona közben meg simán tovább sétál és addig rá se hederít amíg belé is ereszt párat ! Vicces, hogy ostobán rohan felém minden katona és még lőni is elfelejtenek közben. Gyakorlatilag belerohannak a tűzbe és kivégeztetik magukat, nekem csak a "fire"-t kell majd nyomnom :((((
A késelős rész meg inkább röhejes, mint érdekes, komolyan ott áll a fegyverrel a kezében a szerencsétlen és azt várja meddig bénázunk még mire hajlandóak lennék lelőni.
Az eddig mutatott állóképek tök jók voltak és jól is nézett ki a cucc, de ez itt még 720p-ben is olyan ronda, mintha egy pentium 1-es software-render lenne 320x240-ben. Engem _nagyon_ nem győzött meg!
42.
42.
Netsu
#40: Oké,megértem az álláspontjaitokat,de én akkor sem veszem hasznát a CoDokban :) Az egyetlen játék,ahol látom is értelmét,az a Borderlands. Mert ott aztán van mindenféle ellenfél. :D
41.
41.
Apostol360
#40: hát én cod 7be kb a fragjeim 1/3át tuti késsel szerzem....kanyarba sprintelek pont belefutok célzást benyom és bamm ....tuti hasznos cucc....
40.
40.
Wackor
#38: azért a kés egyáltalán nem haszontalan sem a játékban sem élőben.és ha egy ruszki jönne felém akkor a piszteolyt húznám ki, de ha közel jön/kifogy a pisztoly akkor kés.már rengeteg ember életét megmentette. (meg el is vette ;)
39.
39.
Apostol360
#38: hát ha én élőben találkoznék egy felfegyverzett ruszki lázadóval,erősen elgondolkoznék azon: Hogy a francba kerültem ide a szobámból??most komolyan? xD mia a fenét is keresek én itt??!?! XDD...de utána valószínű h a pisztolyt választanám :D....
38.
38.
Netsu
#34: Én meg arra lennék kíváncsi,hogyha élőben egy állig felfegyverkezett ruszki lázadóval találnád szembe magad,és neked lenne egy pisztolyod,meg egy késed.A pisztolyt kapnád elő,vagy a kést?

Turulszem: A fenti példa miatt teljesen haszontalan. :) Szórakozásra jó,de egyébként nem.
34.
34.
adikas
#31: Élőben kíváncsi lennék mit rántanál elő ha hátulról rád támadnának.
31.
31.
Netsu
Ki a f*szt érdekel a HUD,meg a késelés? Tegye már fel a kezét,aki a többi fegyver használatának a rendeszerességével használta a kést a CoDokban! Én kb. még a létéről is megfeledkeztem,annyira haszontalan egy funkció volt. A videókat nem tudom megnézni,de hiszek zoenn leírásának. Ha tényleg jó az MI,akkor már több élvezet lesz benne,mint a CoDban :)
30.
30.
bali182
#25: Az animáció tényleg nagyon gagyi. Én szívesen fogadok minden jó fps-t, de már a korai trailereknél is ez volt a problémám, hogy nagyon furcsán mozognak a karakterek, bár ott csak egy-egy másodpercre látszott ez. Itt beigazolódott a félelmem. A vérzés (sérülés nélkül), és szinte minden mozgás természetellenes és zavaró.
29.
29.
randall13
Késelés CoDWaW, HUD MW2, Minimap CoD4
28.
28.
P@tr!k
Elmegy,zsíris kenyérrel...jön pc-re is? :D
27.
27.
Irasalgor
#25: Mert a COD-ban van minőség? főleg a Black Opsba..az MW2-be volt, de a BO-ba :/
25.
25.
headhunter86
COD vagy nem COD, az animáció irtó gagyi, nem igaz hogy nektek nem tűnt fel, hányinger. Főleg mikor a 2. videón jönnek le az enemyk a lépcsőn. Egyszerűen már nincs minőség ezekben a játékokban. Pedig a trailerek tetszettek anno, de ez a két videó elvette a kedvem a játéktól rendesen. Nekem nem áll össze a dolog, egyáltalán nem úgy tűnik hogy ez minőségi darab lenne. Bad Company 2 közelébe se fog érni. Pedig a multi videók arra hajaztak nagyon.
24.
24.
Teuton
#18: Ne feledd a halhatatlan bajtársakat: az első videóban nem kottyant meg meg kollégánknak a gránát, ellenben koreaiakat szétvetette minden irányba.
Meg az hogy találatot kicsi keresztszálakkal jelöli, az is CoD-elem.

Felegyi: hol láttál te benne staker-jellegű elemet? ^^"
23.
23.
Mathia$
#2: egyetértek.
#21: nekem is ez az első benyomásom.

Most jön a kérdés: Talán ezt fogják venni a várhatóan gyatrául sikerülő MW3 helyett?
Nem, mert ezt nem úgy hívják...
22.
22.
Gurren
#6: te már csak tudod, ha hasonlít valami a CoD-ra, de még a 4-gyel sem játszottál.
20.
20.
NereusLaceee
nem tűnik rossznak, de a második film eleji rész rendezésén lenne még mit pofozni
19.
19.
Sarkadi
Nem kell rögtön letámadni,de ez olyan,hogy ha jön valami játék ahol lehet mászkálni a nagyvárosban,lopkodni... akkor azt is a GTA-hoz hasonlitja mindenki.Nem kell szerintem semmihez sem hasonlitgatni egy játékot sem,mert mindben van valami új.Részemről lezártam a témát. :)
18.
18.
DzsungelCsirke
#7: Bocs, de ha egy játékban a HUD, a késelés, a játékmenet, a lassításos cucc, a feladatok kiírása, a térkép is a COD-ra hasonlít, akkor joggal húzhatjuk fel a szemöldökünket nem?
17.
17.
Mortis
Nem lesz ez rossz játék, de persze kiemelkedően jó sem. Én egy hangulatos lövöldét várok viszonylag érdekes single-vel és addiktív multiplayer-rel, ami ugyan nem versenyezhet a Battlefield-ekkel, de korrekt lesz. :)
15.
15.
imigreen
#12: meg egy A.C.O.G.-nyi MW2-vel:))
14.
14.
imigreen
#10: Hát ezek szerint te egy percet nem játszottál cod 4-el (nem szemre hányás, csak észrevétel) mert h még a betűtípus is ugyanaz, a hudról nem is beszélve:D
13.
13.
Folti90
A sztori majd megkülönbözteti! Hát nem'tom Korea az Usában XD az milyen? Jelenleg Koreát Kína látja el bizonyos csatornákon keresztül, mert egy vajas kiflir nincs pénze az országnak!! Nekem freedom fighters szaga van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...