Már játszható a Blizzard új MMO-ja

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 9.
  • Hír
Link másolása
Jól haladnak a Titan munkacímet viselő MMO munkálatai a Blizzardnál, ezt a cég ügyvezető igazgatójának nyilatkozatából szűrhetjük le: a játék már játszható állapotban van, igaz, a megjelenésére még sokat kell várni. A Blizzard 20 év múlva is számít a Titan sikerére.

Először egy tavaly kiszivárgott prezentációban hallottuk, hogy a Blizzard új MMO-ját Titan munkacímen fejlesztik, amit később a cég hivatalosan is megerősített. Bár a táblázatban a játék várható megjelenési dátuma - 2013 vége - is szerepelt, erre vonatkozóan nem mondtak semmit a készítők, viszont jó tudni, hogy mégha messze is van a premier, a Titan munkálatai jól haladnak.

A Gamasutrának adott interjújában Paul Sams, a Blizzard ügyvezető igazgatója erősítette meg, hogy a játék játszható állapotban van, és elmondása szerint minden eddigi próbálkozásuknál nagyobb dobással készülnek. Érdekesség, hogy akárcsak a World of Warcraft esetében, a cég a Titantól is hosszú karriert vár, és reméli, hogy túl is nő majd rajta - persze csak úgy, hogy közben a WoW is folyamatosan gyarapodni fog: Sams szerint a Blizzard bízik benne, hogy a Titan még 10, 15, esetleg 20 év múlva is folyamatosan növekedhet majd.

Egyelőre nem sokat tudunk az új MMO-ról, a korábbi nyilatkozatok alapján az biztos, hogy nem a World of Warcraft folytatásáról van szó, sőt az új játék egyetlen eddig ismert Blizzard-világhoz sem köthető - Bobby Kotick, az Activision Blizzard vezérigazgatója szerint a játék szélesebb közönséget vonz majd.

23.
23.
csuvatka
Én a Vindictust várom nagyon:D de kiváncsi vagyok rá h mien lessz ez xD
21.
21.
Yami
#20: Szerintem pl a WoW már jelenleg is elég egyszerű bárkinek.
Való igaz, hogy nem minden mozzanata lesz egyből teljesen triviális az egyszeri játékosnak, de ez is hozzá tartozik a játékhoz.
Ahogy egyre többet játszol nem csak a karaktered de te is fejlődsz azáltal, hogy egyre több ismeretet szerzel a játék praktikáiról.
És ez még izgalmasabbá válik ha pár jó barátod kíséretében vágsz neki egy játék kiismerésének.
20.
20.
Scoo
#18: Szerintem az egyszerűsítés jó lenne. Persze a HC MMO-s gamerek húzni fogják a fogukat, de pl én épp azért sem kezdek az ilyen gamekbe, mivel egy két dolog agyon van bonyolítva benne és az embernek ezeregy angol honlapot kell átnyálazni, hogy rájöjjön az apró titkokra is.
19.
19.
myrte
akkor még 2 év a titánhoz, várom előszeretettel :) eddig csak jó játékot dobtak a piacra
18.
18.
Stormblast
"a játék szélesebb közönséget vonz majd."
Na ez az ami nagyon nagyon nem tetszik. Szélesebb közönség = egyszerűbb = alacsonyabb "skill-limit" -- > pvp egyszerűsödik : nem jó hír. Nem ítélkezek, és nem jósolok, de ez a szélesebb közönség rosszul hangzik.
17.
17.
izomkukac
#16: nem ők alkották a világokat, csak átformálták azokat
16.
16.
codehook
A titánok a warcraft világ megteremtői lore szerint ők alkották azerothot és minden egyéb világot mint pl draneor (outland) azerothon (wow bolygó) is van 1-2 titán város. Igazából a játék elvileg a játéknak csak ennyi köze lesz a wowhoz hiszen a Titánok sokkal több civilizációt és bolygót is alkottak tehát nem hiszem ,hogy találkozni fogunk egy orkal vagy blood elfel az új játékba.
15.
15.
Berencsit
#13: jaja, scifis MMO meg úgyse nagyon van, amik meg vannak, azok nagyon gagyik... :)
14.
14.
HATRED
hátha még majdnem 3 évet várat magár a játék és már játszható állapotban van nagyon remélem hogy majd nagyon odab@sz. de ha lenne időm meg zsém wowozni is nagyon wowoznék sztem az is nagyon jó bár sztem a burning crusade volt a csúcsa. a cataclysm nekem már nagyon nem jön be
13.
13.
Yami
#10: Valami jól kidolgozott Sci-fis MMO-nak örülnék.
Fantasy témájú MMO-val tele a padlás.
12.
12.
Speper
Az biztos hogy brutális lesz, mint az eddigi játékaik :) Én már nagyon várom a játékot! Bobby Kotick meg takarodjon onnan! :@
11.
11.
tomtom13
#10: nem feltétlenül. Pl sok előző projekt név és végkifejlet között szinte semmi párhuzam nem volt:
* Starcraft II had the code name Medusa
* Diablo III was named Hydra
* and now the Next-Gen MMO named Titan
igazoló link: http://www.blizzardnewmmo.com/Titan
10.
10.
jánoschr
#1: Tuti hogy nem olyan lesz mert, akkor nem 2013ban jellene meg, hanem még idén. Nem tartana ilyen sokáig a fejlesztés.

Szerintem egy sci fi MMO lesz a neve alapján itélve, vagy valami görög mitológián alapuló fantasy.
9.
9.
fojesz
#7: Az Activision Blizzard létezik, csak nem mindegy, milyen kontextusban használod. Az Activision Blizzard amolyan ernyővállalat, ami alá besorakozik az Activision és a Blizzard.
7.
7.
Split
#6: Actiblizz nem létezik, csak Activision (kiadó), és Blizzard (fejlesztő)! Ezt elmondták ők is, már az újságok sem használják így, kéretik ezt a szót elfelejteni! :)

Egyébként nagyon bízom benne, hogy valami fantasy témájú játékot láthatunk viszont ismét, ugyanis egy GTA-szerű MMO nem kötne le sokáig... :/
6.
6.
tiazgriff
actiblizz csak a kiadó nem? annak a mestere Bobby. Blizzard mint olyan az maga a fejlesztő
4.
4.
daenath
"Bobby Kotick, az Activision Blizzard vezérigazgatója szerint a játék szélesebb közönséget vonz majd"
Nah akkor a Blizzard-nak is annyi, foleg ha ez a koc$og is belepofazik.
2.
2.
gorezalan
#1: hat ha az lesz, akkor orokre bucsut intek a blizzardnak...nem lehetnek akkora gay-ek, remelem.
1.
1.
Scoo
"a játék szélesebb közönséget vonz majd": tuti facebookon játszható social mmo lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...