Jön a dobozos Limbo, Splosion Man és Trials HD

Sokan valamiért nem szeretnék, vagy nem tudják a netre kötni az Xbox 360-at. Esetleg más dolog áll a vásárlás útjában, de ez a lényegen nem változtat: rengetegen kimaradnak az arcade ajánlatok közül, ami hatalmas hiba, ugyanis néha világmegváltó klasszikusok születnek ezen a platformon.

Nem csak a szélessávú internet hiánya, de a nem megfelelő bankkártyától kezdve még egymillió olyan dolog közbejöhet, amiért az egyszerű, hétköznapi (főleg fiatal) gamer nem tudja beszerezni az Xbox Live Arcade címeket. Ezen igyekszik segíteni a Microsoft azzal, hogy az utóbbi hónapok három legnagyobb sikerjátékát kiadja dobozos formában, egybecsomagolva.


Természetesen a címben is olvasható trióról van szó: ők a Trials HD, a Splosion Man és a Limbo. A csomagot eredetileg csak Japánnak szánták, de a Microsoft megerősítette az amerikai megjelenést is 29,99 dollárért, így meglepődnék, ha előbb-utóbb nem érkezne meg Európába is ez a remek kis pakk.

Az Xbox Live Arcade teret enged a független, kreatív csapatoknak, aminek köszönhetően rengeteg innovatív és különös élményeket nyújtó játék érhető el a platformon. Ezekből kimaradni semelyik játékrajongónak nem érdemes.

9 komment - szólj hozzá!